ADATLAP
Angyali Gonosz
Egy könyv, ami egy ismeretlen világban kalauzolja olvasóját. Anna látja az emberek auráját, őrangyalát és a gonosz lelkeket. Mint kiderül nincs egyedül ezzel az adottsággal. Ő egy angyal és egy démon gyermeke, ami különlegessé teszi ebben az ismeretlen világban. Egyedül nem tudja kideríteni a körülötte rejlő titkokat, ezért egy démon segítségét, Kaiden , segítségét kéri. Együtt autózzák át Amerikát, hogy megtudja Anna, mi is az ő küldetése. Mint sejteni lehet, az erkölcsös lány beleszeret a bujaság démonjába, aminek nem lehet jó vége. ...
Fehér Beáta véleménye:
Szeretem ezeket a típusú könyveket, így ezt is kíváncsian vettem kezembe. A kategóriájában nem okozott csalódást, amit vártam tőle megkaptam. Könnyen, gyorsan olvasható volt, kikapcsolt. Tetszettek a karakterek benne, a cselekmény is. Az igaz, hogy itt csak az első könyvről van szó, de valójában gyorsan elolvastam mind a hármat, és végül nem okozott csalódást a vége sem. Nekem nagyon bejött a könyv.
Áll Fgjkkgf véleménye:
Már régóta kinéztem magamnak ezt a trilógiát és sok jót hallottam róla, de valahogy mindig háttérbe szorult. Szeretem, ha olyan kémia van a főszereplők között, mint itt. Kellemes kikapcsolódás volt és alig egy hét alatt ledaráltam mindhárom részt.
Nagy Kati véleménye:
Egy barátnőm ajánlotta ezt a könyvet, neki nagyon tetszett. Nem volt olyan rossz könyv, de nekem annyira nem tetszett. Egy-egy helyen a párbeszédeket is erőltetettnek éreztem. A főszereplők is kicsit gyengécskék voltak. A végén nagyobb akciót vártam. Minden esetre elolvasom a trilógiát, meglátjuk mi lesz belőle.
Bakos Vivien véleménye:
Fantasztikus könyv, egy fantasztikus fő-, illetve mellékszereplő gárdával. Higgins stílusa magával ragadja az olvasót és el sem ereszti a könyv utolsó szávig és, amikor befejezed legszívesebben máris folytatnád a következő kötettel. Jó volt látni, hogy lesz egy naiv kedves láynból egy érett, felelősségteljes lány. A könyv tele van fordulatokkal és a szereplői, mind komplexek és összetettek. Alig várom, hogy olvashassam a trilógia többi kötetét és megtudjam, mi minden történik még a főszereplőkkel. A könyvet tiniknek írták, de nem ajánlott mindenkinek, mert van benne szó a szexról, kiskorú ivásról/berúgásról, drogokról, valamint keményebb, elgondolgodtató lelki témákról is szó esik benne, ezért azt tanácsolom, hogy a fiatalabb korosztály óvatossan bánjon vele.
Bejczi Anita véleménye:
Nem ez lett volna a 25. könyvem, de időhiány miatt ezt is felraktam a listámra. Tudom, hogy akik olvasták, azoknak furcsa, hogy sírtam rajta, de a vége valamiért megkönnyeztetett, én sem tudom pontosan, miért. Azt viszont tudom, hogy ez egy nagyon-nagyon jó könyv, akik szeretik az ilyen témákat azoknak kötelező elolvasni! És a végére még annyit: Kaiden forever! :)
Németh Mária Ingrid véleménye:
Meglepő módon nagyon tetszett a történet. Szeretem az angyal-démon témájú könyveket. A szereplők szimpatikusak voltak, már az elején megkedveltem őket. Persze ebben a könyvben is voltak apróbb hibák, de ezeket a fordulatos cselekmény és a szeretnivaló szereplők elhomályosították. A borító kidolgozott és szép, bár a szereplőket nem így képzeltem el. Valószínűleg a sorozat további kötetei is ezt a színvonalat adják.
Szalai Emese véleménye:
Annyira király volt!!!!! Az egész sorozatot még csak most fejeztem be de máris nekiállnék újra annyira fantasztikus!!!! Imádom Anna alakját! Kaidan meg a szerelmem lett már az első mondatánál! Tudtam, hogy egymásnak teremtették őket! A végét még egy kicsit bővítettem volna, de még így is tökéletes egy befejezés lett! Olvassátok!
Horváth Zsófia véleménye:
Szuper könyv, le sem tudtam tenni. A fordítás szerintem nem sikerült túl jól, az elején kicsit zavart a nyelvezete, nem tetszett. De aztán megszoktam, és az egész könyv nagyon elvezhető lett. Könnyű olvasmány, romantikus és izgalmas egyszerre. Az angyal-démon téma elég elrugaszkodott, tökéletes olvasmány ha ki akarsz szabadulni a hétköznapokból. Kaidan karaktere minden lány számára álom, ezért együtt lehet izgulni Annával a kapcsolatuk alakulása során. Imádtam.
Horváth Emese véleménye:
Lebilincselt, nem tudtam letenni. Olvasás közben elgondolkozik az ember, lehet mindez igaz. Tényleg vigyáznak ránk az őrangyalok, és kisértenek a démonok? Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kicsit elszakadni a való világtól. A könyvben egy tipikus jó kislány ismerkedik meg egy tipikus rossz fiúval. Élményteli a köztük lévő viszonyt olvasni, együtt izgultam Anna-val, vajon megkapja-e a fiút, akibe halálosan szerelmes :). Kideríti-e küldetését, amit az angyalok neki szántak.