ADATLAP
Arctalan szerelem
Ambrose ​Young nagyon szép volt – olyan szép, mint a romantikus regények borítóin látható férfiak. Ezt Fern Taylor is tudta, hiszen tizenhárom éves kora óta falta ezeket a könyveket. És mivel Ambrose Young ennyire szép volt, Fernnek meg sem fordult a fejében, hogy valaha is övé lehet a férfi… egészen addig, amíg Ambrose Young már nem volt szép többé.

Az Arctalan szerelem egy kisváros története, ahonnan öt fiatalember indul el a háborúba, de közülük csak egy tér vissza. Az Arctalan szerelem a gyász története: a közös gyászé, az egyéni gyászé, a szépség, az élet és az önazonosság elvesztése fölötti gyászé. Az Arctalan szerelem egy lány szerelmének a története, amit egy megtört fiú iránt érez, és egy sebesült harcosé, akit ez az érzés egy hétköznapi lányhoz fűz. Az Arctalan szerelem a vigasztaló barátság története, a rendkívüli hősiességé, és egy olyan, modern A szépség és a szörnyeteg-mese, amely megmutatja, hogy mindannyiunkban megtalálható egy kicsi a szépségből, és egy kicsi a szörnyetegből is...
Névte Lenke véleménye:
Elgondolkoztatott, vajon mikor lesz fontosabb mások véleménye, mint az, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben vagy egymás társaságában? Mikor tűnik el a fantázia, a vidámság a külsőnk mögé? Mikor kezdődhetett a tudat, hogy nem vagyok szép, vagy szerethető? Ha másokat képes vagyok szeretni minden “hibájukkal” együtt, vagy olyakor pont azokért, magamat miért nem? Mennyire definiálja a megjelenésünk, hogy kik vagyunk valójában?