ADATLAP
Az érzelmek logikája
Mérő László új könyve az érzelmek új szemléletéről szól. Megismerkedhetünk az érzelmek szerkezetéről, megtudhatjuk, mi az érzelmek szerepe a gondolkodásban és a gazdaságban, melyek a rosszkedv előnyei, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, s végül sétát tehetünk az érzelmek állatkertjében....
Linkecs Krisztina véleménye:
Ajándékba kaptam ezt könyvet és most olvastam el. Igazán érdekesnek találtam hiszen nem egy pszichológus ír ilyen típusú könyvet és, hogy mégis mennyire hozzáértően írt a szerző. Közgazdászként számomra a gazdasági témájú fejezet volt ige érdekes. További imádtam a könyvben azt is, hogy a szerző folyamatosan példák segítségével szemléltette az adott definíciókat, melyeket ezáltal könnyen meg lehetett érteni.
Stifter Viktória véleménye:
Méghogy a pszichológia nem lehet magával ragadó? Aki egy kicsit is odavan érte, de szeretne érthető nyelven olvasni, mindenféle anatómiai ismeret megszerzése nélkül nagyban ajánlom ezt a könyvet. Alig bírtam letenni. Mérő László ezen munkássága kiemelkedő, a hétköznapi emberek nyelvén szól a tudományról.