ADATLAP
Az ördög jussa
Kerry olyan kalandba bocsátkozik, amit ép ésszel senki nem tenne. A segítőtársul kiszemelt Lincnek is komoly oka van arra, hogy csatlakozzon hozzá. Ez pedig nem más, mint az, hogy hirtelen vonzalom ébred benne az elbűvölő Kerry iránt, így ketten vágnak neki a hosszú és kockázatos útnak. Hét árva gyerekkel három nap alatt ötven mérföldet tesznek meg a dél-amerikai őserdőben, ahol azonban nem csak a dzsungel, hanem egy polgárháború veszélyei is fenyegetik őket. Vajon jól választ-e Kerry, amikor egy katonáktól hangos kocsmában éppen Lincet szemeli ki segítőtársnak? Helyesen lép-e, amikor előbb lotyónak adja ki magát, aztán az apáca szerepét játssza? Végezetül jól dönt-e, amikor elvállalja, hogy az árva gyermekeket kimenekíti a polgárháború dúlta országból? És vajon nem vakmerőség-e, hogy végül egymás mellett döntenek?...
Kemendi Tímea véleménye:
Ez eddig az egyik legjobb Sandra Brown könyv, amit olvastam, pedig már jópáron túl vagyok. De nekem valahogy bezavart ez a Montenegro, a dzsungellel meg a spanyol anyanyelvvel, pláne úgy, hogy a szomszédos országot sosem nevezte meg. De visszatérve a könyvre, nagyon izgalmas és érdekes volt a történet, nem lehet letenni. Azt már az elején sejtettem, hogy a kicsi Lisát ők fogják örökbefogadni:)
Bankó Sarolta véleménye:
Már kevés olyan Sandra Brown könyv van amit nem olvastam, ez volt az egyik. Hozta az írónő megszokott "formáját". Izgalmas fordulatos történet a jól megszokott romantikus szállal. Kerry és Linc ugyanolyan szerethető, kedves pár, mint az írónő többi párjai. Valamint jó volt olvasni egy korábbi párról.