ADATLAP
Az őrangyal
A fiatalon megözvegyült Julie egy kisvárosban lakik, ahol az emberek jóformán mindent tudnak egymásról. Hűséges társa Singer, a dán dog, akit elhunyt férjétől, Jimtől kapott ajándékba. A nehéz időkben a barátok féltő gondoskodással veszik körül Julie-t, s egyikük, Mike titokban gyöngéd érzelmeket táplál iránta. Amikor a fiatal özvegy megismerkedik a jóképű és gáláns mérnökkel, Richarddal, aki csak nemrég költözött a városba, úgy tűnik, minden esélye megvan arra, hogy ismét boldog legyen, miközben Mike úgy érzi: ha most nem lép a tettek mezejére, minden reménye szertefoszlik. Vajon melyikük nyeri el végül Julie szerelmét? Ki kerül ki győztesen a titokzatos idegen és a városlakók körében közkedvelt férfi párviadalából? Miféle veszély fenyegeti a fiatalokat és nehezen megtalált boldogságukat? Nicholas Sparks regényében a romantikus szerelem elválaszthatatlanul fonódik össze egy megható állattörténettel és egy mindvégig izgalmas, fordulatos cselekménnyel....
Kovácsné Szabó Lilla véleménye:
Volt már az írónak könyve, amit korábban olvastam, így azzal a lendülettel vágtam bele, de volt hogy félretettem. Aztán a közepe felé mégis egyre izgalmasabb lett, nem lehetett letenni. Nagyon valóságosan ábrázolta az eseményeket, akár bármikor bárkivel elő is fordulhat. De őrangyalai mindenkinek vannak...
Kemendi Tímea véleménye:
Ahogy a többi Sparks könyvet, ezt sem bírtam letenni. Kicsit féltem a végétől, de szerencsére ez egyike azon ritka könyveinek, ahol nem hal meg az egyik fél. Legalábbis nem az ember-fél. Nagyon tetszett, hogy a kutyusra épül a történet, szépen eleget is tesz "őrangyali" feladatainak.
Liv véleménye:
Korábban már olvastam pár könyvet Nicholas Sparks-tól és eddig mind tetszett úgyhogy úgy döntöttem hogy ezt is elolvasom. Két nap alatt befejeztem, de eddig ez tetszett a legkevésbé a könyvei közül. Nem volt rossz, de elég kiszámítható volt.
Havas Jánosné véleménye:
„ Az embernek a jövöre kell összpontosítania, nem pedig a múlton rágódnia. Mert ez-az ami még tartogathat számunkra valamit „
"Gondold azt, hogy én vagyok a te életedben az égő csipkebokor. Ha kétségeid támadnak, és szükséged van válaszokra a kérdéseidre, fordulj csak hozzám segítségért."
Varga Anikó véleménye:
Többször félreraktam a könyvet, mert valahogy mindig jött valamilyen újabb, halasztást nem tűrő izgalmasabb olvasmány. Egyáltalán nem bántam meg, hogy elolvastam. Bár Nicholas Sparks legtöbb könyve eléggé kiszámítható egy idő után, mégis élveztem a könyv olvasását. Könnyed olvasmány, ami jó kikapcsolódás lehet, két szépirodalmi mű között, vagy éppen unaloműző a metrón. :)
Fenyvesi Anita véleménye:
Nicholas Sparks nagy kedvencem, mindig is elakartam olvasni az összes könyvét. Elkezdtem ezt is, de valahogy a sztori nem lendült bele, és félreraktam párszor már. Aztán egyszer csak rávettem magam, hogy végig olvasom. Nem bántam. Tényleg az eleje "unalmasabb". Szerelmi háromszögről szól, semmi különös nem történik az első 150 oldalig kb. Aztán beindul a sztori, és utána nagyon izgalmas kis történet lesz. Külön tetszik, hogy állat az egyik főszereplő.