ADATLAP
Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva - Az életre szóló szeretet titka
Hogyan őrizhető meg a szeretet a párkapcsolatban, amikor a szerelmi lángolás alábbhagy? A válasz az öt szeretetnyelv megismerésében rejlik: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés. Gary Chapman világhírű könyvének megújult kiadása segít a pároknak abban, hogy ráhangolódjanak egymás szeretetnyelvére....
Feraji Anikó véleménye:
Zseniális könyv, mindenkinek el kéne olvasni aki jól működő szeretetteljes kapcsolatot akar kialakítani. Nem csak párkapcsolatban alkalmazható, hanem mindenféle kapcsolódásainkban. Mindenkinek ajánlom, mert segít megérteni a másik ember és saját magunk cselekedeteinek motivációit, feloldhatóvá válnak a félreértések és jelentős önismeretre tehetünk szert. Nagyon jó könyv, szemléletes, érthető és mindenképpen sorsfordító!!!!
Ferenczik Adrienne véleménye:
Érdekes könyv, jól összefoglalja, milyenek vagyunk, hogy nem vagyunk egyformák, nem ugyanaz a "szeretetnyelvünk", ezért nem is mindenkihez ugyanúgy kell fordulnunk. Hasznos ezt tudni. Szerintem ebben a könyvben sokan találkoznak olyan helyzetekkel, amelyeket akár át is éltek a saját párkapcsolatukban. És talán arra is rájönnek, hol hibáztak.