ADATLAP
Az angyal hív
New York. Kennedy repülőtér. A zsúfolt csarnokban egymásnak ütközik egy férfi és egy nő. Némi vita után mindketten folytatják útjukat. Madeline és Jonathan korábban soha nem találkozott, és soha nem kellett volna viszontlátniuk egymást. De a holmijukat összeszedve véletlenül elcserélik a mobiljaikat. Mire észreveszik a tévedésüket, már 10 ezer kilométer választja el őket egymástól: a nőnek virágboltja van Párizsban, a férfi egy San Franciscó-i éttermet vezet. Kíváncsiságuknak engedve mindketten átnézik a másik telefonjának tartalmát. Kettős indiszkréció és egy nagy felfedezés: életüket összeköti egy titok, amelyről azt hitték, sikerült örökre eltemetniük.

,,Guillaume Musso mestereinek, a nagy amerikai thrilleríróknak az ügyességével adagolja a feszültséget."
L'Express

,,Nem ismer kompromisszumot és ravasz, mint a róka: Guillaume Musso a legizgalmasabb regényírónk."
Le Parisien

Guillaume Musso az egyik legnépszerűbb francia regényíró. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, regényeiért kiadók és filmproducerek versengenek. Az angyal hív már több mint 30 nyelven jelent meg. Magyarul az Ott leszel?, a Visszajövök érted, Szerelem életre-halálra, valamint az És azután... című regényei olvashatók. ...
Antal Regina véleménye:
Az első Musdo könyvem, de biztosan nem az utolsó. Szerettem, hogy az eleje könnyed és izgalmas, míg az utolsó harmadában előjöttek a krimi elemek. Bár térben és időben is sok váltás van benne, de jól követhető.
Párizs és New York világa, a művészi város és a sosem alvó metropolisz képei nagyon elvarázsoltak.
Tünde véleménye:
Nagyon szeretem a Musso stílusát,Eddig minden könyvét izgatottan vártam,és sosem okozott csalódást. Ha még nem olvastál Tőle semmit,kérlek ne ezzel kezd! Érthetetlen hogy tudja lerombolni,a jól kitalált felépített történtetet az utolsó kb. 40 oldal....össze lett csapva de rendesen,az egész túl kiszámítható és emiatt gyenge lett, csalódtam :(
De ez mondjuk nem von le abból hogy rendkívüli érdekfeszítő stílusban ír,olvastatja magát max.2-3nap és kivégzed,mert letehetetlen...de ez inkább az előző könyveire igaz.Ott leszek, És azután,Visszajövök érted.... ezeket a könyveit tudom még szívből ajánlani!