ADATLAP
Az atlantisz-gén
Az immarik jól értenek a titoktartáshoz: 2000 éven át elhallgatták az igazságot az emberi evolúcióval kapcsolatban. És sokáig kutatták azt az ősi ellenséget, amely teljesen elsöpörheti a fajunkat. A kutatásnak vége.

Távol, az Antarktisz partjainál állomásozó kutatóhajó egy rejtélyes szerkezetet talál egy jéghegy belsejében, mélyen eltemetve. Több ezer éve itt pihen - és úgy tűnik, mintha őriznék. Míg az immarik igyekeznek kidolgozni a pusztító tervet, egy zseniális genetikus olyan felismerésre jut, amely talán mindent megváltoztathat....
Orbán Eszter véleménye:
Keveredik benne a genetika tudománya,kaland,egy kis szerelem.Mindezek fantasztikussá teszik,bárkinek ajánlom,én is 12 évesen olvastam.A második része úgyszintén remek volt,nagyon várom a következő Az Atalantisz-világ lefordítását magyarra.
Gergely Edina véleménye:
Nagyon nagyon tetszett!! Az egyik legjobb, amit idén olvastam!
Alapvetően szeretem az ilyen nyomozós-rejtélyes-misztikus-összeesküvéses történeteket, de ez még jól is volt összerakva. Folyamatosan fenn tudta tartani az érdeklődésemet, nem volt egy olyan fejezet sem, amit unalmasnak éreztem volna. Várom a folytatást! :)