ADATLAP
Az első az utolsó?
...
André Kata véleménye:
Imádom Jill Mansell könyveit, viszont ez könyve kicsit a vártnál lejjebb sikeredett, mint amire számítottam. Persze azt el lehet mondani a műről könnyed, kikapcsolódást nyújtott és, hogy természetesen ez is tele volt humorral illetve romantikával.
Ha pontozni lehetne akkor, ez 7/10 pontot érne el, számomra.
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Nagyon megtetszett az írónő stílusa!Tetszik,hogy a főszereplők nem tinik,vagy fiatal felnőttek.Szeretem ahogy az írónő megmutatja van élet 30 éves kor felett is.Nem korhoz kötött mikor esünk szerelembe,mikor talál ránk a boldogság.Az is jó ebben a könyvben,hogy több szálon fut,nem csak két főszereplő van és az írónő mesterien csűri csavarja a sztorit,így végig izgalmas a könyv.
Gaál Istvánné, Edit véleménye:
Nagy várakozással kezdtem el a könyv olvasását, de számomra nem volt igazán érdekfeszítő Jill Mansell története. Többször visszalapoztam, hogy ki kicsoda, és sajnos nem tudott magával ragadni a mű. Mindenképpen többet vártam az ajánló alapján.
Kis-Szótér Andrea véleménye:
Kedvelem Jill Mansellt, mert a könyvei könnyedek, viccesek, igazi nőcis olvasmányok, ugyanakkor kellemesen el lehet lazulni mellette, szóval kikapcsol, annyi szent. Ez a regény egy kicsit giccsesre sikeredett, de így sem okozott csalódást. Néha nekem sok ez az agyalás, szenvedés, hogy miképp legyen s ki mit gondol a másikról, ami az ilyen könyvekben előfordul, de azért elolvasni el lehet, és a ultra giga maga happy end sem hiányzik a végéről.