ADATLAP
Az eperszedő
...
Németh Fruzsina véleménye:
Vegyes véleményeket hallottam róla, ennek ellenére mégis adtam neki egy esélyt. Nem bántam meg, a végére egész jó lett, de az eleje kicsit döcögősre sikeredett, aztán szerencsére beindultak a történések. A gyilkos eléggé kiszámítható, azonban Jette sorsa csak az utolsó oldalakon dől el és ez adja az izgalmas befejezést. Összességében nem egy rossz könyv, de nem lesz nagy kedvenc.
Bokor Kitti véleménye:
Többször belekezdtem,de eddig nem nagyon vitt rá a lélek,hogy be is fejezzem. Hiba volt. Végül is a végére már alig bírtam letenni. A krimi nem tartozik a kedvenc műfajaim közé,de ezt megszerettem. Bár,hogy őszinte legyek,volt egy megérzésem,hogy ki lesz a gyilkos
Rákóczi Melinda véleménye:
Nem vagyok túl nagy krimi rajongó, de ez a könyv úgy ahogy tetszett. Egyhuzamban olvastam el a könyvet, nem letehetetlen, de lehet vele könnyen haladni. Ami tetszett benne, az a nézőpontok váltakozása, hogy több szemszögből nézve lett megírva a sztori, melynek szálai a végén összefutnak. Egy meggyilkolt barátnő és a gyilkos felkutatása ad némi érdeklődésfaktort, de alapjában véve átlagos könyv volt számomra.