ADATLAP
Az igazi kötelék
A No.1 blogger regényének várva várt folytatása! Kloé teljesen összetörve érkezik haza Amerikából. Nem tud megbirkózni a ténnyel, hogy elveszítette Benit. Úgy érzi, egész élete vakvágányra futott, és innen már nincs visszaút. Ám amikor a fiú váratlanul besétál az ajtón, ráébred: a sors felkínált neki egy új esélyt, hogy megváltoztassa az életét. Beni tökéletes támasznak bizonyul az önismereti utazáson. Nemcsak azzal szembesíti a lányt, hogy a valóság egészen más, mint amilyennek korábban hitte, de segít neki legyőzni múltja kísérteteit is. De Klóénak egy kérdésre már egyedül kell megtalálnia a választ: képes lesz-e valaha újra megnyitni a szívét?...
Szalai Adél véleménye:
Mindig is hárítottam a könyveit, a mondanivalóját, a blogját, nem az Én korosztályom a csaj. Na most ezzel a könyvvel be is bizonyította. Nem olvastam az első részt, lehet az is a baj, de nem értettem egy két dolgot. Pl. az elején a csajnak van egy "álma" nos abból nem lesz semmi, pedig azt hittem jelent valamit. Aztán egyfolytában arról megy a diskúrzus, hogy Ők ketten haverok, barátok....bla bla aztán most a végére összeköltöznek. Azt mondom ne erőltessük ezt nagyon továbbra se...elnézést az "Írónőtől".....
Farkas Csilla véleménye:
Nekem is szükségem lenne valakire, aki segít az önbizalmamon. Egy ilyen tökéletes pasi azt hiszem megoldás lehet minden bajra. Könnyű kis történet nyáron a vízpart mellé, de nem nyújtott maradandót. Nekem egy kicsit bárgyú, ezután sem lesz a kedvencem a szerző.
Véghné Tóth Hajnalka véleménye:
Az első rész után muszáj volt elolvasnom a folytatást is. A történet szerintem továbbra is kicsit lapos. De a happy end nem marad el a végére. Ugyanakkor a második kötetben is elgondolkodtatóak a lélektani fejtegetések.
Trisz Tamara véleménye:
Oravecz Nóráról sokat hallottam, jót is, de főleg rosszat. Elolvastam az Összekötve című regényét, ami nagyon tetszett. Gondoltam, jöhet a folytatás! Erről a könyvről sok negatív kritikát olvastam, és sajnos egyetértek! Nem kötött le - egynegyed rész benne a cselekmény, háromnegyed rész pedig a rinyálás, amit mérhetetlenül untam! Ha erre vagyok kíváncsi, inkább pszichológia jegyzeteket olvasok - bocs Nóra!
Szarvas Boglárka véleménye:
Már az első része is nagyon tetszett a könyvnek, de ez megadta a történetnek a tetőpontot. Igaz, hogy a főszereplők névválasztása nem túl hétköznapi, de szerethető karakterek vannak benne.
Tóth Márta véleménye:
Mint az előző könyv ez is letehetetlen volt.
Nagyon nagyon tetszett és szerencsére nem kellett csalódnom, az lett a vége amit vártam.
Bár Kloé karaktere nem tetszett annyira, de elviselhető..:)
Nagyon jó csak ajánlani tudom!! ;) :)
Ujfalusi Dorottya véleménye:
Hm, hasonlóan az első könyvnél leírtakhoz, itt sem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Beni vissza hozatala persze sokat hozott a sztorin, de ez a Kloé megszivatása szál kicsit bezavart nálam. feleslegesnek tartottam annak az említését, vagy legalábbis ha már belevitte ezt a szálat, kicsit jobb csattanót is tudtam volna ebből a szempontból, mint hogy inkább azon görcsölnek és vesznek össze, hogy Kloé éppen hogy érez.. Egyszer közel engedi magához, már húzza, majd mikor ott van mellette Beni, egyszerűen ellöki és becsukja előtte a kaput.. Aztán persze a végén a gyors happy end.
Farkas Renáta véleménye:
Az első rész olvasása után alig vártam, hogy elkezdhessem ezt könyvet. Bár nem ütött akkorát, mint az első rész, én nagyon élveztem ezt is. Az első rész kicsit izgalmasabb volt számomra, de ez sem rossz. Fiatalos, könnyed olvasmány.
Kovács Nóra véleménye:
Hát lehet engem hülyének nézni, de én imádtam és imádom az idézeteit most is. Sokban hasonlított Kloé története a bennem lezajló lelki folyamatokhoz.... Lehet nem üt akkorát, mint egy amerikai bestseller, de könnyed, üdítő olvasmány.
Szédeli-Futó Tímea véleménye:
Szintén egy délután alatt végeztem vele, mint az elődjével.
Olvasmányos, élveztem, de nem ütött nagyot.
Vártam a végét, kíváncsi voltam, nagyjából azt adta, amire számítottam.
Túl sok újat nem mondott, hisz a könyv mondanivalójának gondolatkörét ismerem, de talán a fiatalabb korosztálynak segíthet megtalálni önmagát, vagy legalábbis akarni, hogy megtalálja önmagát.
Bardi harry.reka@gmail.com véleménye:
Mikor elkezdtem olvasni még nemtudtam hogy ez az Összekötve folytatása.Aztán mikor rájöttem hát öhm..Eléggé kiadtam.Számomra nem volt olyan jó mint az első része.Monoton és hát nem is olyan vicces. Egy,kissé humoros részt találtam benne.Beni visszatérése nagyon meghökkentő volt.De ez minden.. :l Na jó, a romantikus részeket( mikor Beni örömöt szeretne szerezni Kloénak) imádtam*-*
Osvald Alexandra véleménye:
Összekötve vége után alig vártam,hogy elkezdhessem. Beni visszatérése,hogy mégsem halt meg,sorsszerű,hogy Kloé rájött,hogy mit is jelent neki ilyen rövid idő alatt Beni. Kloé ahogy magára maradt és összetört a szíve,nagyon szomorú volt de a vége,és hogy összejöttek Benivel..megérte elolvasni. De azért az bevallom,hogy szerintem többször nem is fogom kiolvasni..:)
Dórii Puskás véleménye:
Huh hát nem tudom hol is kezdjem, nekem nagyon tetszett ez az egész könyv. Nagyon sajnálatam Kloét, hogy mondhatni egyedül maradt és persze meg is akart halni, hiszen Beni fontos volt neki. Nem akartam elhinni mikor Beni vissza tért kicsit meg voltam szeppenve, és ráadásul még segít is majd neki. Istenem annyira aranyosak. Egy szóval: IMÁDTAM. Nagyon hamar a végére is lehet érni.
Juhászné Kovács Barbara véleménye:
Most fejeztem be a könyvet, de alig vártam már, hogy vége legyen. Még jó hogy nem volt hosszabb, így nem sok időm veszett kárba. Csalódás volt, unalmas és lehangoló. Bár az első rész után nem is nagyon számítottam másra.
Németh Barbara véleménye:
Hihetetlenül unalmas. Az egész könyv a főszereplő érzéseiről szól, semmi történés vagy izgalom nincs benne. Ha nem lenne ez a kihívás vagy meg tudtam volna szerezni más 30 alatti író könyvét biztos, hogy nem olvastam volna el.
Rozália Janicska véleménye:
A könyv első része is csalódás volt, sokkal többre számítottam. Sajnos most sem voltam máshogy. Unalmas. Egy-két jó megfogalmazás az érzésekkel kapcsolatban, de maga a történet számomra semleges. Nincs benne nagy izgalom.
Zsiga Tímea véleménye:
Az Összekötve című könyv elolvasása után teljesen ledöbbentem: így nem lehet vége egy könyvnek. Miért nincs Happy End? Aztán megjelent a könyv folytatása, melyet már nagyon vártam. Izgatottan kezdtem bele az olvasásba és meglepetten olvastam, hogy Beni él! =) Az első fejezeteknél még én sem voltam benne biztos, hogy ez tényleg igaz és nem csak Kloé képzeli oda. De valóban él! Ennek nagyon örültem. A könyv lapjait olvasva alig vártam, hogy jöjjenek már össze Benivel. Ehhez rögös út vezetett, de végre eljött a Happy End és összejöttek, Viszont Kloé felfogása, hogy ő nem elég Beninek és nem mer közel engedni egyetlen fiút sem, nekem kicsit érthetetlen volt, hiszen Beni rengeteget bizonyított neki. Nem értettem, hogy mit vacakol annyit. Próba szerencse, majd megértettem, hogy igazán nehéz lehet egy ilyen válságból kilábalni.