ADATLAP
Babrbibébi
„Arra sem emlékezett, hogy mikor került a biliárdasztalra. A fekete bőrű srác, akit a combjaival szorított magához , már legalább tíz perce az extrém-mélyre kivágott dekoltázsát nyalogatta, s közben méretes ujjaival a feszes melleit masszírozta. Végre kezdett beindulni a buli!” Magyarország legnépszerűbb popsztárja kidobja aktuális barátnőjét. Barbi élete a siker, a pénz, és a csillogás. A szakítás után egyre mélyebbre süllyed, míg egy hétvégi buli után szándékosan elgázolják. A sokktól emlékezetkiesése lesz, szinte mindent elfelejt botrányos múltjából. Siófokra menekül az őrjöngő média elől, ahová legjobb barátja, Krisz is elkíséri. Krisz nem bocsájtotta meg Barbinak, hogy kifecsegte féltve őrzött titkát - hogy a fiúkat szereti. Mégis segít neki, együtt nézik végig Barbi régi videóblogjait, hogy rájöjjenek , ki akarhatta megölni. És hogy szembenézzenek eddigi önmagukkal , és eldöntsék végre , mit is akarnak kezdeni az életükkel - és persze a két siófoki szépfiúval , akiktől könnyebb elolvadni, mint a tűző nap sugaraitól. Lakatos Levente gossip-, és ifjúsági újságíróként közvetlen közelről ismeri a sztárok csillogó és gyakran sötét világát. Első regénye arcpirítóan szókimondó, merész és megindító ....
Szalai Szabina véleménye:
Nem mondhatnám, hogy elájultam tőle. Messze alulmúlta a várakozásomat. A LoveClub ezerszer jobban sikerült.
A könyv elején még kíváncsi voltam mi történt Barbival, aztán onnantól kezdve, hogy Krisz elment randizni Simonnal, nagyon vontatott lett az egész. Az utolsó ötven oldalig csak a hiszti ment.
A könyv vége pedig olyan, mint ha nem lenne befejezve, csak elvágták egy ollóval.
Nem tetszett.
váradi melinda véleménye:
Tetszett a könyv, tipikus lány regénynek mondanám, egy kis krimivel. Végig fenntartotta az érdeklődésemet, bár volt egy két elemzős rész. Attól függetlenül az író stílusa nagyon jó. Valószínű több könyvét elfogom olvasni.
Kiss Petra véleménye:
Egyszerűen nem értem, miért rajong mindenki Lakatos Leventéért. Ez a könyve sem tetszett - mint ahogy egyik sem -, pedig én tényleg próbálkoztam.
Unalmas, átlagos, semmi extra nincs benne. Egynek elment, de biztosan nem olvasnám el még egyszer.
Katona M. Anita véleménye:
Nagyon megszerettem Barbit és Kriszt, nagyon tetszett a történet, végig izgultam, ki lesz a gázoló. Én magam is "nyomoztam" velük, végig kattogott az agyam, hogy ki lehet az, hogy kapcsolódik hozzájuk, mi volt a célja. A vége egyben volt nagyszerű és összecsapott. Kicsit filmes hangulatom lett tőle, mint mikor a végén lassított felvételben mutatják az utolsó képkockákat, már hang nélkül. Viszont nem tudtuk meg, mi lett velük ezután, és a titokzatos alakról is csak az időközben elhagyott információ morzsákból építkezhetünk. Jó lett volna az ő karakterét is kicsit jobban megismerni.