ADATLAP
Bang
Úgy mondják, amikor bosszút állsz, elveszíted az ártatlanságod egy darabját. Csakhogy én nem vagyok ártatlan. Ellopták az ártatlanságomat. Nagyon régen ragadták el tőlem, azzal az élettel együtt, amit élhettem volna. És vele a lelkemet, az álmokkal és reményekkel teli ártatlan szívemet, amellyel megszülettem. Odalett. Eltűnt. És még választásom sem volt. Gyászoltam azt az életet. Gyászoltam az esélyeket. Eddig. Most készen állok visszavenni azt, ami mindvégig engem illetett. De minden tervben ott rejlik egy végzetes hiba. Olykor ez nem más, mint a szív....
Pintér Gabriella véleménye:
Erre a könyvre fogalmam sincs már, hogy találtam rá, de nem bántam volna ha elkerüljük egymást. A végén én is tényleg úgy éreztem, hogy fejbe lövöm magam tőle, amiért ennyi időt rászántam a nagy semmire! Az elején még érdekes volt a történet és persze beteg is, sajnos történnek ilyen dolog a világban és persze nem lehet minden sztori happy end sem. De hogy ennyire bődületes hülyeség legyen a végére valami... Számomra csalódás volt és időpocsékolás ez a könyv.
Virginia Kubiczki véleménye:
A könyv 90%-a A szürke ötven árnyalatára hasonlított.(keserű gyerekkor, erotikus tartalom). Hiányoltam a múltban történő jelenetekből Nina/Elizabeth és Benett közös múltjának bemutatását. Nekem kifejezetten a vége tetszett a legjobban. Nem maradt Ninának senki akire támaszkodhat, így új életet kell kezdeni. Kíváncsi vagyok a folytatásra "BANG".
Bakos Vivien véleménye:
A könyv eleje nem igazán fogott meg, aztán a múltba tekintések igen, szörnyű volt, de érdekelt miként folytatódik majd, innen kezdtem el úgy a könyvet, hogy igen elolvasom. Csakhát a vége sajnos nevetségessé tette. Itt mindenki meghalt, ami nekem kicsit túl sok tragédiával ért fel. Mert ebbe belegondolva inkább komédia.
Mindenestre visszaadtam annak, akitől kaptam. Ezt csak erős idegzetű embereknek ajánlanám, akik nem várnak happy endet.