ADATLAP
Barátnőm kislánya
Kamryn és Adele szívbéli jó barátnők voltak, míg egy nap Adele meggondolatlanul oda nem adta magát Nate-nek, Kamryn vőlegényének, akitől ráadásul teherbe is esett.
Évekkel később Kamryn levelet kap a halálos beteg Adele-től, aki arra kéri, vegye magához a kislányát, Tegant. Kamryn úgy érzi, egy cseppet sincs szüksége arra, hogy egy ötéves mindent a feje tetejére állítson. Különösen egy olyan ötéves, aki Nate-re emlékezteti. De nincs más, aki a gondjaiba venné Tegant, Adele állapota pedig rohamosan romlik. Kamryn elindul hát azon a viszontagságos úton, amely során rengeteget tanul a megbocsátásról, a szeretetről, a felelősségről és nem utolsó sorban önmagáról....
Sáfár Józsefné véleménye:
Az igazi barátság örökre szól, történjen bármi. Kamryn sem tud nemet mondani a kérésre, hogy vigyázzon a haldokló Adele kislányára. Nem könnyű összeegyeztetni a munkával, de mindenért a kislány boldog mosolya kárpótolja. Az édesanyja halála nagyon megviseli Tegant. Közösen azonban könnyebben tudják túlélni. Nagyon szép történet.
Véghné Tóth Hajnalka véleménye:
Egy igazán megható történet a megbocsátásról, és a szeretetről. Ez egy olyan regény, ami elgondolkodtatja az embert az élet múlandóságáról, és arról, hogy nem lehet tudni mit hoz a jövő. Megható, és becsülendő, ahogy Kamryn magához veszi barátnője kislányát, örökbe fogadja és felneveli. Nagyon tetszett. Biztos, hogy még elő fogom venni.