ADATLAP
Barcelona, Barcelona
Barcelona ​és a szerelem íze…
Caroline Wood a londoni női magazin, a CBM főszerkesztőjének asszisztense.
Nem túl változatos munkája mellett hobbiból gasztroblogot vezet, melyben próbálja kiélni az írás és a finom ételek iránti szenvedélyét.
Az álma az, hogy a jövőben íróként dolgozhasson a neves újságnál, és ezt a főnöke előtt sem titkolja.
Mivel 35 éves korára még mindig nem fedezték fel páratlan írói tehetségét, és boldog feleség sem lett belőle, tudja, tennie kell valamit az álmai megvalósításáért.
Úgy dönt, hogy karrierjét és szerelmi életét egyetlen zseniális húzással pörgeti fel, ezért gondol egy merészet, és egy nyaralással egybekötött szakmai útra szánja el magát.
Egyedül.

Barátai féltik a magányos utazástól, de Caroline biztos benne, hogy Barcelonában rengeteget tanulhat önmagáról, és az új, életre szóló élmények mellett olyan blogot írhat utazásról, szerelemről, gasztronómiáról, mely végre felnyitja a főszerkesztő szemét is.
Egyedül azonban még enni is unalmas, így egy szerinte korszakalkotó ötlettől vezérelve egy társkereső oldalon spanyol randipartnereket választ magának.
Mindennapra egyet, így rögtön két legyet üt egy csapásra…
Erősen hisz benne, hogy ez az utazás meghozza számára az áttörést, a cikkírói álomállást, és talán egy jóképű, szenvedélyes férfit is…...
Kálmán Andrea véleménye:
Egy gasztroblogger, irodalomtanár végzettségű asszissztens mit tehet, ha nem elégedett az életével? Saját kezébe veszi azt. Jókor, jó helyen lenni. Most bizonyíthatja, hogy kíváló cikkíró lehet belőle. Elutazik Barcelonába, hogy 5 nap alatt 5 spanyol férfival randizzon, és ezt megírja az újság szerelmi rovatában. A randik rémségesek, de a szálloda tulajdonosa már más. A kezdetben csak segítőkész férfi végül más szerepet kap, de feltűnik a barátnő. London-Barcelona távolság, régi vagy új barátnő? Fordulatokban gazdag, olvasmányos történet.