ADATLAP
Beautiful Redemption - Lenyűgöző megváltás
...
Judit Pletscher véleménye:
Nagyon tetszett az utolsó rész is, sőt talán ez tetszett a legjobban. Még több derült ki erről a nem mindennapi világról amiben a történet játszódik. A túlvilág hihetetlenül bejött nekem. A sztori talán most volt legkevésbé elhúzva, és az hogy két különböző helyen játszódott plusz pont.
Rep Alexa véleménye:
Sajnos a kiadò èveket vàrt, azutolsò rèsz megjelenèse elott, igy az eleje elèg nehezen ment, elhuzodott egy hònapig is, mire kiolvastam.
Maga a tortènet èrdekes, de szàmomra olyan vergodos, a bevezetès ès a cselekmèny (ami nem is tudom hogy napok, vagy hetek-e) a vègletekig van huzva, a befejezès ès az utolsò rèszekre jellemzo vègso csata,sajnos szàmomra itt is osszecsapott, viszont volt pàr uj szereplo, akik szint hoztak a tortènetbe.
Az igèzo krònikàk sorozatot szeretem, a vège nekem egy kicsit lòg a levegoben, szerintem a befejezo rèsz nem olyan jò, mint az elozo 3.
Szlavikovics Tünde véleménye:
Izgalmas, pörgős, szokatlan. Ezekkel a szavakkal tudnám a leginkább körbeírni a könyvet. Amikor a 3-dik részt olvastam teljesen kétségbeestem hogy Ethan végleg meghal, de reménykedtem hogy visszajön még :) Az út izgalmasra sikerült, a folyamatos akadályok, próbák miatt. Nagyon tetszett az is, hogy osztott volt a könyv így mindig tudtam mi történik a másik világban. A kedvenc új szereplőm Xavier lett. Egyszerű figura, sok-sok értékkel, tudással. Az egyetlen dolog ami nem tetszett 100%-osan az Argelus és Abraham halála. Kicsit gyorsnak éreztem mind a kettőt. Szerintem még lehetett volna egy kis viszály velük, sőt Argelussal kapcsolatos "harcról" még akár egy 5-dik kötet is kerekedhetett volna. A könyv végén persze örültem annak hogy Ethan visszajut, de Ammat nagyon sajnáltam. Összességében azt kell mondanom, hogy nagyon jó a könyv - én szinte alig bírtam lerakni - de nagyon szomorú vagyok hogy véget ért a sorozat.
Bogdanovics Szilvia véleménye:
Lenyügöző befejezése egy érdekes és varázslatos sorozatnak. Örülök, hogy a szereplők sorsa jól alakult, bár természetesen mindennek meg kell fizetni az árát. Az első résztől megfogott az irók lendületessége, a történek fordulatossága és ez az utolsó részig megmaradt. Mindenkinek tudom ajánlani az egész sorozatot.