ADATLAP
Belépő a mennyországba
A szépséges Blair Simpsonnak olyan élet jutott, amilyenről legtöbbünk csak álmodozhat. Éjszakáit és nappalait teljes mértékben kitölti a zene és a tánc, a Broadway színes, izgalmas világa. A kibontakozó karrier azonban megtorpan: egy váratlan sérülés hat hónapi kihagyásra kényszeríti Blairt. A lány egy távoli, álmos kisvárosban lábadozik. Csupa családos házaspár veszi körül, akik együtt építik közös álmaikat. Blair egyszeriben ráébred, hogy fájó hiányérzet gyötri, hogy az állandó kapcsolatot ő sem nélkülözheti. És itt találkozik Sean Garrett-tel. A férfival, aki drámai szembesülésre kényszeríti énje elfojtott részével. Blair úgy érzi, hogy döntenie kell: vagy a tánc, vagy a szerelem.....
Kemendi Tímea véleménye:
Eddig kivétel nélkül tetszett és magával ragadott az összes könyv, amit Sandra Brown-tól olvastam, de ez most egy kicsit csalódást hozott. Nem volt benne semmi izgalom, semmi bonyodalom, a többihez képest rettenetesen sablonos és lapos volt. Örülök, hogy nem ezt olvastam elsőre, mert akkor valószínűleg a többi csodáról lemaradtam volna :)
Szász Brigitta véleménye:
Amikor megvettem ezt a könyvet még nem tudtam, hogy a 3 esélyes könyv közül miért pont ezt választottam ki. Erre a kérdésre csak akkor találtam meg a választ, amikor azon gondolkoztam, hogy melyik kategóriába illeszthetném be. Akkor tört rám a felismerés, hogy az írónő monogramja megegyezik az enyémmel. Ez nagy örömmel töltött el, ugyanis sokat böngésztem eredménytelenül, hogy találjak egy könyvet ebbe a kategóriába.
A választásom ezért minden szempontból a legjobb volt. Tetszett a történet és a romantikus jelenetek nagyon jók voltak. Pont egy ilyen könyvet szerettem volna olvasni!