ADATLAP
Belső utazás
Brandon Bays katartikus hatású, belső utazást téve érte el, hogy méhének kosárlabda méretű daganata 6 és fél hét alatt teljesen visszafejlődjön. Módszerét másokon is kipróbálta, és kiderült, hogy a párban végezhető, mentális gyakorlat nemcsak testi betegségek, hanem lelki problémák megoldásában is csodálatosan működik. A könyvből nem csupán Brandon Bays lebilincselően érdekes élettörténetét ismerhetjük meg, hanem konkrét, azonnal használható útmutatást kapunk ahhoz, hogy: betegség esetén elindulhassunk testi egészségünk visszaszerzéséért, érzelmi gond esetén újra megtalálhassuk lelki egyensúlyunkat. Az utazással kezelhető lelki problémák listája meglepően hosszú: a módszer a depressziótól a féltékenységen át a kényszeres evésig gyakorlatilag bármilyen esetben sikerrel alkalmazható. "Egyszavas véleményem a könyvről: kincs." - dr. Domján László "Brandon Bays a könyvével lenyűgöző és lelkesítő utazásra viszi olvasóit." - dr. Deepak Chopra "Brandon Bays rendkívüli lélek. Testi és lelki gyógyulásának története ékesen bizonyítja az emberben rejlő, kiaknázatlan képességeket. Javaslom, olvasd el ezt a könyvet, s kívánom, hogy az a saját gyógyulásodhoz vezető utazásra ösztönözzön!" - Anthony Robbins "A Brandon Bays által kifejlesztett utazás módszere meglepően egyszerű mentális technika, amivel ugyanakkor hihetetlenül gyorsan és óriási mértékű érzelmi és testi gyógyulás érhető el. Villámsebesen meg tudja tanulni bárki, s még olyan esetekben is gyógyulást indíthat el, amikor már minden egyéb terápiás módszer kudarcot vallott. Szívből ajánlom hát mindenkinek!" - dr. Ian Watson...
Kolozsi Etelka véleménye:
Hagyd, hogy az érzéseid, a félelem, a szomorúság, az aggodalom, a düh, a harag elárasszanak! Ne félj megélni az érzelmeidet, mert csak ezeken keresztül juthatsz el a belső forrásodig, ahol megláthatod az igazi önmagad. És végre rálelhetsz a belső békédre a végtelen szeretetre, amit nem kapunk és adunk, hanem egyszerűen eredendően bennünk van.
Brandon kosárlabda méretű myoma-t növesztett, amit az orvosa azonnal operálni akart. Ekkor kezdődött az ő csodálatos 6 hetes utazása, amelynek a végére nyomtalanul eltünt a daganat a méhéből. Az átélt élményeit tanfolyamain tanítani kezdte, és azóta többezer ember tette már meg a maga belső utazását.
Az esetleírásokat követően, a könyv végén konkrét forgatókönyv található, amely segítségével különösebb erőfeszítés nélkül elindulhatsz a kb. 2 órás belső utazásodra.
Nagyon tetszett a könyv, és rendkívül hasznosnak találom.