ADATLAP
Beszédes csend
Lauri – Sandra Brown új regényének főszereplője – csinos, fiatal tanárnő, aki halláskárosult gyerekeket oktat. Múltja azonban fájdalmas seb; lelkesen, odaadóan végzett hivatása részben éppen e seb begyógyítását szolgálja. A munka után – nap mint nap – magányával marad magára.
Drake népszerű tévésztár, vonzó és sikeres férfi, de két titkát is konok hallgatással igyekszik leplezni. Úgy érzi, hogy nagyothalló leánya, Jennifer élete soha nem lehet teljes és boldog, s Drake-et ez a tudat folyamatosan gyötri. Lelki terheit növeli elhunyt felesége emléke, s az emlékképpel párosuló elviselhetetlen hiányérzet.
Jennifer lehet a megoldás hármójuk számára? Talán. De ahhoz, hogy ők hárman igazi családot alkothassanak, meg kellene találniuk a hangot, amely képes áttörni a csend legvastagabb falain is…...
Kemendi Tímea véleménye:
Nagyon aranyos kis történet, könnyen és hamar elolvasható, a szereplők pedig szerethető figurák. Elég rövidre sikerült, így mentes mindenféle nagyobb drámától és csavartól. Nem olyan történet, ami napokig a gondolataimban marad, de könnyű délutáni olvasmánynak tökéletes.
Bankó Sarolta véleménye:
Nem sok könyv van amit még nem olvastam Sandra Browntól, ez volt az egyik. De valahogy ez nem fogott meg, vannak ennél jobb könyvei, sőt odáig megyek, hogy nekem ez a legrosszabb. Nem a téma nem tetszett, hanem a "tálalás", valahogy olyan, egyszerűen nem jó, nem tudom kifejezni, hogy mi a problémám.