ADATLAP
Bodza Bisztró
...
Simon Csilla véleménye:
Könnyed, szórakoztató olvasmány. Strandoláshoz vittem magammal. Nem tartalmaz igazi mélységeket, de azért megmozgatja az embert. A ételleírások, receptek meghozzák a kedvet a kísérletezéshez. Jó volt olvasni, remekül beillesztett gasztrokitérők voltak ezek. :)
Triszné Szabó Márta véleménye:
Nagyon megfogott az írónő stílusa. Egyszerű romantikus történet, de valami mégis volt benne! A vége is kiszámítható volt, de egy délutánra, vagy strandra könnyed olvasmány. Egy valami zavart csak, hogy tipikus pestiként a nőnek olyan elképzelései vannak a vidéki életről, emberekről, hogy ha ez Papp Diána saját elgondolása, akkor minket, "vidékieket" eléggé fura "állatfajnak" lát - ami szerintem nagyon sértő!
Peák Boglárka véleménye:
Mondhatnám, hogy semmi extra, de mégis. Nem a megszokott ütemben fut össze élete szerelmével a főhős, nem sablonos, ahogy az életük alakul. Életszagú problémák vannak, amelyeket a lovestory-kból bizony ki szoktak hagyni (áldozat, pénz, kétségek). Imádtam a recepteket, állandóan éhes voltam, miközben olvastam! :) Szerettem, hogy happy end, mégis, bennem van mostanáig a kétség, hogy vajon tényleg az-e mindenkinek.
Hoagirl véleménye:
A Téli fagyi nálam aratott sikerén felbuzdulva, még egy Papp Diána könyvet felvettem a kihívásom listájára, ezúttal a „könyv amit nő írt” címszó alatt. Már az első a szerzőtől olvasott könyv után sejtettem hogy pehelykönnyű, nem túlagyalós, strandolós, nyári szórakoztató olvasmányban lesz részem, akárhányszor is Papp Diána könyvet veszek a kezembe. Néha nagyon jól esik ilyet olvasni, felfrissülés az agynak, legalábbis én ebben a melegben nem tudnék megküzdeni egy komolyabb darabbal. A történet szerintem teljesen életszerű, azt nem mondom hogy bárkivel előfordul a mai Magyarországon hogy lakást, autót és éttermet örököl egyszerre, de el tudom képzelni hogy megeshet. Nagyon drukkoltam hogy a szerelmi szálon ne a ficsúr győzedelmeskedjen, szerencsére teljesült a kívánságom, de az meglepett és üdítő volt a számomra hogy a végén a kosarat kapott legény sietett a főhős segítségére, és nem életfogytiglani harag és duzzogás lett a vége. Könnyed és lazulós sztori, nagyon jól esett olvasni.

Vallom Charles William Eliot gondolatát: A könyvek a legcsendesebb és legkitartóbb barátok; a legelérhetőbb és legbölcsebb tanácsadók, és a legtürelmesebb tanítómesterek.
Botosné Verba Ágnes véleménye:
Igazi standkönyv. A története nem igazán hihető, de szívesen olvastam, mert könnyed, nem bonyolult, ha kizökkentették az olvasásból nem volt nehéz visszatérni rá. Kicsit meseszerű, kicsit romantikus egynyári olvasmány. Nem bánom , hogy elolvastam, de nem keresem az író többi könyvét.
Kovacs Marta véleménye:
Mar a cim alapjan megereztem,azt fogom kapni ettol a konyvtol amit szeretnek,talan meg sokkal jobbat is.A konyv Petra,a gyerekkoraban videkrol a fovarosba koltozo lany tortenetet meseli el,aki 32 evesen megorokli apja ettermet es hazat a bukki faluban ahol szulei valasa ota nem nagyon jart.Kezdetben csak tuladni akar az egesz oroksegen,de aztan valami megis megvaltozik benne....
Oszenten,minden oldalat nagyon szerettem.Sokszor azonosulni tudtam Petraval,mert megkerdojelezett olyan dolgokat amit a mai vilagban magatol ertetoen cselekszunk meg akkor is,ha nem vagyunk biztosak benne jo e ez nekunk.Tetszett,hogy mert lelepni a jart osvenyrol es kialakitani a sajat utjat.