ADATLAP
Bogyó és Babóca
A sorozat első könyvében Bogyó, a csigafiú, és Babóca, a katicalány megismerkedéséről olvashatsz. Megtudhatod azt is, mit kapott Bogyó a harmadik születésnapjára....
Kovácsné Szabó Lilla véleménye:
Ez a sorozat hihetetlen aranyos meséket tartalmaz. Kislányom imádja őket, szinte fejből tudja, mégis minden este ezt meséljük. Bartos Erika igazi, mai gyerekproblémákat jelenít meg a meséken keresztül, úgy, hogy az már akár 2 évesen is tökéletesen érthető a gyerkőcöknek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Akár felnőtteknek és a kamaszoknak is. !!!
Dekany Dora véleménye:
Elolvastam ezt is, és még jó pár Bartos Erika könyvet. Bár a gyerekek már elsősök, a verseit még mindig szeretik, és most új formában olvassuk ezeket a könyveket: nagyon jó ugyanis, hogy a Bogyó és Babócát mostmár ők is el tudják olvasni. Ha mai mesét kell mondani, ami ovisoknak szól, szerintem Bartos Erika az egyik legjobb.
Székely Ildi véleménye:
A kislányomnak napi rendszerességgel olvasom. Tetszik, hogy annyira hétköznapi. Valóban a mindennapok eseményeit, konfliktusait, élményeit dolgozza fel. Tetszik, hogy olyan szeretetteljes. Vita után a vétkes mindig belátja, ha hibázott. Egymást bátorítják, segítik. Azt hiszem, ha a való életben is mindig így lenne, csak mosolygó kisgyerekeket látnánk.
Györfi Éva véleménye:
Kedves, aranyos, cuki kis történet a katicalányról és a csigafiúról. Megtudtam belőle, hogy hozta össze őket egy cseresznye és hogy egy remek ajándékot kapott Bogyó a szülinapjára. Remélem a többi könyv is ilyen aranyos kis történeteket tartalmazz, szívesen olvasnám a gyerekemnek is :)
Farkas Beatrix véleménye:
Nagyon jó volt olvasni. A kislányomnak is nagyon tetszett.
Érdekes volt, régi mesékhez képest. Úgy érzem a nyelvezete, a megszólítás sokkal kisebb kortól élvezhetővé teszi a meséket.
Koszorus Zsuzsanna véleménye:
Keresztgyerekeim révén olvastam el ennek a kedves kis mesesorozatnak az első kötetét. Nekem tetszettek a főszereplők, a kisgyerekek számára készülő egyszerű rajzok és történetek. A könyvekből készült rajzfilmek is édesek.