ADATLAP
Borzongás
Judd Lauren mentál képességei gyilkolásra valók. A mentálhálón egy titkos osztag katonájaként iszonyatos dolgokat tett; most a farkas alakváltó falka odújában a Mentál Tanács végzetes tervének meghiúsítására használja erejét. Az Elcsendesedést azonban nem törheti meg, mert ezzel a környezetére szabadítaná gyilkos hajlamait.
Brenna Shane Kincaid ártatlan farkas alakváltó lány volt, mielőtt egy sorozatgyilkos mentál elrabolta és megtörte az elméjét. Azóta látszólag felgyógyult, de a sérülések mélyebbek, mint ami a felszínen látszik.
Kísérti a múltja. Juddhoz fordul segítségért, de bármilyen erős is közöttük a vonzalom, a rideg mentál nem tudja megadni a lánynak azt, amire a teljes gyógyuláshoz szüksége van....
Dekany Dora véleménye:
Néha egy-egy nehezebb könyv után jólesik a könnyed olvasmány... azok viszont általában rövidek, így csak sorozatot olvasok. A Borzongás is egy ilyen sorozat 3. része, eddig a kedvencem Nalini Singh könyvem... bár még van a történetben pár olyan párra váró karakter, akire nagyon kíváncsi vagyok!
Horváth Zsófi véleménye:
Függőként vettem a kezembe a könyvet. Ennél a résznél már jobban feltűnt, hogy az alap az ugyanaz, most annyit változott, hogy a mentál a férfi, és a nő az alakváltó, nem pedig fordítva. Kicsit zavart végig ez a gondolat, de mégis faltam a lapokat, egyszerűen magába szippantott a könyv! Imádom!
Miklósiné Takács Nikolett véleménye:
Gyilkosság történik a SnowDancernél. Egy farkast holtan találnak. Brenna látta a gyilkosság előzményeit.
A farkaslány a gyógyulás útján áll, azonban erőss vonzódást érez Judd, a jeges mentál iránt.
A Mentál Tanács egymásnak próbálja uszítani az alakváltókat, ám ez nem sikerül nekik.
A gyilkos Brennára vadászik, ám a végén sikerül elkapni őt.
Szemtanúi lehetünk, hogyan sikerül Juddnak legyőznie a kondicionálását, és hogy Brennűnak hogyan sikerül teljesen meggyógyulnia.
Tóth Panna véleménye:
Nalini Singh egy kiváló író. A könyvei lenyűgözőek. Ezzel a könyvvel sincs másképp. Nem a mi világunkban játszódik. Ez a könyv a Mentálok, az Alakváltók, és az Emberek világa. Lenyűgözött, elkápráztatott, felrázott, megnevetettet. Nalini Singh összes könyvét ajánlom
Halász Brigitta véleménye:
Hát igen, ez a könyv számomra olyan, hogy amint befejezem, egyből újra akarom kezdeni. A sorozat harmadik részeként itt már fejlődnek a mentálok és alakváltók közötti ellentétek és igazán izgalmas társadalmi képet mutat be a könyv, és az egész sorozat. Brenna karaktere az első pár oldalon kicsit idegesítő volt a számomra, de utána már megkedveltem, elvégre, akivel ilyen dolgok történtek, bátran lehet egy kicsit idegesítő egy-két oldalon keresztül. Judd nálam szinte mindent visz, imádom a férfit. Bárkinek ajánlanám, aki egy kicsi hajlandóságot mutat a fantasy regények iránt.
Magyar Andrea véleménye:
Ez a rész tetszett eddig a legjobban. Judd nagyon fagyos, a lány viszont a sebzett lelkű. Kettőjük vívódása nagyon vicces volt. A végén jól megoldotta az író. Érdemes elolvasni a többi részt is
Magyar Andrea véleménye:
Ez a rész tetszett eddig a legjobban. Judd nagyon fagyos, a lány viszont a sebzett lelkű. Kettőjük vívódása nagyon vicces volt. A végén jól megoldotta az író. Érdemes elolvasni a többi részt is