ADATLAP
Bucó, Szetti, Tacsi – Öt teljes képregény
Tartalom:
Bucó, Szetti, Tacsi és a banditák
Bucó, Szetti, Tacsi – A gördeszkaverseny
Bucó, Szetti, Tacsi az SOS-koncerten
Bucó, Szetti, Tacsi a vitorlásversenyen
Bucó, Szetti, Tacsi a háromtusaversenyen...
Fekete Gabriella véleménye:
Gyermekkorom egyik kedvenc képregénysorozata, ami még ma is nagyon élvezhető, időtálló. Igényes rajzokkal, kedves, szerethető szereplőkkel. Ma már a gyermekeimnek olvasok fel belőlük.
5/5
Bäumler Zsófia véleménye:
Bucó, Szetti és Tacsi alapmű mindenkinek. Már gyerekkoromban is nagyon kedveltem a történeteiket, most a gyerekeimnek olvasom őket. Aranyos, szórakoztató és igényes rajzokkal díszített képregények.
Temesi Tímea véleménye:
Gyerekkorom egyik legjobb könyve volt, pont Balaton felé menet kaptam a 3 kis kutyus történetet. Akkor fürdés közben történtő olvasáskor, nagy izgalmamba beesett a kádba a könyv. Este a szülök hajszárítozással próbálták helyre hozni és enyhíteni kétségbe esésemen, h így miként tudom meg az utolsó 2 történetet. A könyv megmaradt, nagy becsben örzőm. Ma persze más volt így olvasni, viccesek voltak a szerepelők, a történetek. A rajzok pedig eszembe juttaták a régi időket, az iskolai képek, a saját iskolám, a vitorlásverseny a balatoni nyaralásokat. Örülök h így a játék keretében újra olvastam.
Ladinszki-Kiss Nóra véleménye:
:) Gyermekkorom egyik kedvence volt ez a három kiskutya, persze ma már egészen más érzés elolvasni egy-egy ilyen képregényt, mint anno. Akkoriban a kaland, az izgalom, a cukiság fogott meg benne, mára viszont egyértelmű, hogy -ha nem is mélyen szántó, de mégiscsak - erkölcsi tanmesék (is) ezek, azaz a jó mindig elnyeri jutalmát, a rossz pedig büntetését, a szerelem szép dolog, ne lopj, ne hazudj, mert úgyis kiderül. Mindenesetre elteszem a leendő gyermekemnek, remélem, akkor is szerethető lesz még egy ilyen mese!
Balogh Erika véleménye:
Gyerekkoromban nagyon szerettem, így felnőtt fejjel azért már kicsit más. De azért nem rosszak a történetek, bár kicsit unalmas, hogy ugyanarra a sémára épülnek. A rajzok viszont nagyon jók.