ADATLAP
Buja fiúk
Rowdy Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője. Köteteit sok millióan olvassák éjjel-nappal…...
Dekany Dora véleménye:
Ezt a könyvet a szerelmi háromszög kategóriában jelöltem, bár itt minimum egy négyzet van... mindegy, a könyv tudta, amit ígért, könnyed olvasmány, sejthető befejezés. A karakterek bemutatásával nem sokat bajlódott az írónő, de majd a többi szereplőt gondolom a többi részben jobban is megismerjük.
A kedvenc karakterem Ray :-)
Nyerges Flóra véleménye:
Azért az elég furcsa, hogy Rowdy és Kelly úgymond testvérek. Ha nem vér szerint is, de ez elég érdekes. Kelly sértődékenysége is idegesítő, de ezeket leszámítva nekem tetszett a könyv. Szerintem több olyan rész lehetett volna benne ami a gyilkos gondolatait írja le.
Ferenczik Judit véleménye:
Tenyleg elég gyenge volt. Sem a szereplők, sem a történet(már ha volt ilyen) nem ütötte meg az átlagos szintet. Igazából azt sem tudtam eldönteni, hogy ki idegesít jobban Rowdy vagy Kelly, ráadásul a "sztoriban" is voltak olyan sületlenségek, hogy csak lestem. Nem csodálkozom a rossz véleményeken, még így is túl optimisták voltak. Legalább hosszú nem volt..
Gyihor Anna véleménye:
Nem lett a kedvenc könyvem, túl sok volt benne a sex, túl sokszor lett a veszekedésekből szeretkezés, kevés dolgot tudtunk meg a szereplőkről. A három fiú élete érdekes, de nem árultak el túl sokat a közös múltjukról. A gyilkos fejébe érdekes volt belelátni, de ez kevésszer történt meg. Kelly jelleme nagyon zavaró volt, nagyon hamar túl lett a félelmén, míg az elején megrémült Rowdy érintésétől, kb. az ötvenedik oldalnál már örömmel fogadta, és akkor se ijedt meg, mikor nem látta és úgy érintette meg. A fiúk jellemén lehetetlen volt eligazodni. Az alaptörténet tetszett volna, ha jobban kidolgozzák és több fordulatot tettek volna bele.
Rózsa Katalin véleménye:
Ezt a könyvet az 50 könyves kihíváshoz "Amiről rossz véleményt hallottam" címszóhoz választottam, pillanatnyi elmezavaromban, és ezt a kategóriát tökéletesen hozta is.
A cselekmény kiszámítható volt, a karakterek sablonosak, az erotika a történetben nem hogy főszerepet játszott, hanem helyettesítette azt. Logikátlan cselekedetek, sablonos fordulatok, gyenge dialógusok.
Szigeti Szabina véleménye:
Megjelenik benne a romantika és a krimi is mivel az utóbbi időbe inkább a romantikus könyveket faltam itt inkább a krimi része fogott meg. A gyilkos fejébe is betekintést nyerhettünk. Néha elég nehéz volt követni hogy kinek a gondolatait is olvashatom. De legalább az E/3 megmaradt :D Meg lett tűzdelve egy két jó beszólással ami tetszett benne. Illetve megismerkedhetünk a következő rész főszereplőivel is.
A főszereplőkről annyit hogy Kelly néha elég idegesítő. A 3 fiú közös történetétől valahogy többet vártam. Értem én hogy közösen lettek beavatva az "erotikába" és ez később is megmaradt, de ennél több konkrétumot nem igazán tudtam meg. Egyszeri olvasásra jó kíváncsi vagyok hogy a következő részekből mit tudok meg mert számomra nem Kelly és Rowdy volt a főszereplő sokkal inkább érdekel a 3 fiú története