ADATLAP
Calendar girl - Április - Május - Június
A világsikerű Calendar Girl-sorozat második része. Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát! ...
Kovács Szilvia véleménye:
Nagy nehezen értem a végére ennek a résznek. Amilyen jól indult a sorozat annyira romlik most számomra a történet színvonala. Túl sok bonyodalom, túl sok hihetetlen és csodálatos változás. Minden meseszerű. Minden ügyfél öribari és „családtag” azonnal, akik majd össze törik magukat hogy segítsenek Mián és a húgán is. Ilyen még a mesében sincsen, de tényleg. Nekem már egy kicsit túlságosan is elrugaszkodott a valóságtól, az a kategória amibe már nem tudja beleélni magát az ember mert lehetetlen. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog még ezek után elszállni az írónő.
Süveges-Kuzma Enikő véleménye:
Ez a rész nem tetszett annyira, mint az első. Hirtelen Mia minden lett egyben: szerető, barát, escort lány, pszichológus, rendezvényszervező, a legjobb, aki mellett a többi nő semmit sem ér. Kicsit sok a jóból. Wesen meg sem lepődök. Persze azon sem, ha nincs ló, akkor jó a szamár is. Mindenesetre, azért várom a folytatást, és biztos, hogy el fogom olvasni.