ADATLAP
Cinnfordi Kalandok - Út a sikerhez
Út a sikerhez
Hogy kik Tea Angyalai? Öt rendkívüli egérlány, akik a Cinnford Egyetem és Szakiskola hallgatói a Bálna-szigeten. Vidám és szórakoztató kis csapatot alkotnak. Mindannyian újságírók szeretnének lenni! Az élet Cinnfordban rendkívül izgalmas: barátságok és szerelmek szövődnek, de a lányoknak kisebb viszályokkal is szembe kell nézniük...

Út a sikerhez
Az egyik leghíresebb zenekar: az Észveszejtő Cincogás tagjai Bálna-szigetre érkeznek. Amikor Cincsilla tanárnő bejelenti, hogy egy cinnfordi diákokból álló előzenekar nyitja majd meg a koncertet, kitör a mindent elsöprő lelkesedés....
Albert Anna véleménye:
Ez a kislányomnak is nagyon tetszett, amúgy is nagy rajongója a Geronimonak is. Az nagyon érdekelte hogy a Vanília miért ilyen gonosz, és hogy az egérfiú miért nem vallotta be hogy ő írta a dalt. Nagyon kedves kis történet, és most már a többit is el kell olvasni.
Véghné Tóth Hajnalka véleménye:
A kislányom nagy kedvence ez a sorozat. A héten ezt meséltük esténként esti meseként. :) Aranyos történet, amiben az ármánykodó Vanília természetesen megkapja méltó büntetését, és megszégyenül. Míg a szorgalmasan gyakoroló, összetartó barátok, Tea Angyalai elnyerik jutalmukat.
Nagyon jó, hogy erősíti a gyerekekben, hogy kitartó munkával elérhetik céljaikat. Tetszett nekem is és a kislányomnak is.