ADATLAP
Csók és szájfény
FIÚK. SMINK. REMEK OSZTÁLYZATOK.
Mindez a tied lehet, ha ügyesen csinálod.

Az igazi nem mindig ott vár rád, ahol gondolnád. Lehet, hogy végig az orrod előtt volt, csak észre kell venned!
Emerson, a sminkrajongó tinilány bajba kerül: sürgősen javítania kell a jegyein, hogy továbbra is
a drága magániskolába járhasson. De őt egészen más foglalkoztatja, név szerint Vance "Szexi Fiú" Butcher köti le minden gondolatát. Így nehéz tanulni...
Szerencsére - vagy épp balszerencséjére? - édesanyjától különös képességet örökölt: valahányszor megcsókol egy fiút, megjelennek előtte annak gondolatai. Mi lenne, ha két legyet ütne egy csapásra...?
És kezdetét veszi a nagy Smaci- és Jegyjavító-hadművelet....
Králik Anett véleménye:
Nagyon tetszett a könyv, bár végig olyan érzésem volt h én ezt már olvastam.... De ez tuti nem igaz, mert arra azért emlékeznék. Inkább hasonló könyvet olvashattam :D Hogy a könyvről is irjak egy kicsit :) Nagyon tetszett a csajszi "tudása", ilyen nekem is kellene :) De azért örülnék neki ha egy idő után ugyanúgy meg tudnék szabadulni tőle mint Emerson :)
Simkó Bianka véleménye:
Nagyon jól indultam neki ennek a könyvnek. Hihetetlennek látom mennyire vártam. Pedig egy kicsit csalódás lett. Bár a könyv tetszett, de nekem valahogy túl könnyednek tűnt. A közepe fele a lányra már rá se ismertem inkább láttam egy cafkának mint 16 éves lánynak. Szerencsére a könyv vége fele belátta már ő is, hogy ez rossz és itt már kezdtem újra megkedvelni. Jó kis délutáni olvasmány. És rendkívül vicces, ha éppen nem erőltetik.
Kohl Dóra véleménye:
Nem tudtam elaludni ameddig meg nem tudtam mi lett a vége de örömmel aludtam utána ha keveset is mert maga a történet nagyon tetszett annak ellenére, hogy én nem vagyok sminkelős típus. Érdekes történet egy érdekes lányról és arról, hogyan találja meg az igaz szerelmét és talán arról is hogyan veszíti el.