ADATLAP
Csajok
Szögezzük le mindjárt: ez nem regény. Csupán egy nagyon könnyed sorozat, ha úgy tetszik: „szappanopera” olyan kérdésekről, amelyek foglalkoztatják a mai nőket, de amelyeket legfeljebb csak a legjobb barátnőikkel beszélnek meg. Három nő, egy férfi: Hanna, Móni, Flóra és Márk. Barátok. Mindannyian „vénuszlakók”, és mindannyian a fantáziám szüleményei. Csetlenek-botlanak az életben, szeretnek és viszontszeretik őket, néha csalódnak, néha szárnyalnak – mint bármelyikünk. Fejős Éva...
Linkecs Krisztina véleménye:
Maga a sztori tetszetős és hétköznapi volt könnyen bele tudta magát élni ez ember. Valós élethelyzetbeli problémákkal küzdenek a csajok melyekre keresik a megoldást. Nekem leginkább azzal volt gondom hogy nem mindig volt követhető, nem voltak hagyva leheletnyi helyek hanem egyből jött egy teljesen más dolog.
Kovácsné Szabó Lilla véleménye:
Az eleje kicsit nehezen indult, úgy gondoltam, na most jól beleválasztottam. De a közepe felé úgy begyorsultak a dolgok, hogy már szinte letenni sem lehetett. Jópofa, életszerű, igazi csajokról szól. IGAZI CSAJOK!
Triszné Szabó Márta véleménye:
A tavalyi kihívásban olvastam életem első Fejős Éva könyvét, és nagyon tetszett. Lányomnál találtam rá erre a másik könyvére is, úgyhogy felvettem a listámra. Könnyed kis olvasmány, rövid fejezetekkel, gyorsan lehet vele haladni. Tetszett az alapsztori is, hogy három barátnő és meleg barátjuk pasiügyeit meséli el. Nincs benne semmi különös, ez bárkivel megtörténhet, mégis szórakoztató. Azt hiszem, fogok még az írónőtől olvasni, ha laza kikapcsolódásra vágyom.
Sós Angéla Krisztina véleménye:
Nehézkesen indul a könyv, de a közepe táján magával ragad és már kíváncsian várod, mi fog történni a szereplőkkel. Tetszett, hogy rövid fejezetekből épül fel, könnyen lehet haladni az olvasásával. Összességében jó könyvnek mondanám, de inkább az átlagos kategória, egyszer elolvasod és nem hagy mély nyomot benned. Könnyed nyári kikapcsolódásnak ideális.
Gyapjas Edit véleménye:
A férfi- nő kapcsolatokat taglalja, melyet a Vénusz bolygó lakói képesek túlkomplikálni. Humoros, kicsit már szarkasztikus könnyű olvasmány, gyorsan kikapcsolja az olvasót. Kellemes délutáni olvasmány, könnyű nyári limonádé. Nagy elvárásaink ne nagyon legyenek a könyvel kapcsolatban, világot megváltani nem fog, de aki szereti a könnyed, dinamikus történéseket, vegye a kezébe.
Forgon Veronika véleménye:
A budapesti Szex és New York. Nehezen indult be a regény, de a végére már kíváncsian vártam, milyen happy end vár a szereplőkre. Aki szereti a csajos, egyszerűen megírt műveket, annak tetszeni fog. Nagyon zavaróak az elgépelések és a helyesírási hibák. Csak csajoknak!