ADATLAP
Csata a labirintusban
Percy Jackson semmi jót nem várt az iskolai nyílt naptól, de amikor titokzatos halandó ismerőse után két pomponlánydémonnal is találkozik, a dolgok még a vártnál is rosszabbra fordulnak. A sikersorozat negyedik kötetében már a küszöbön áll az olimposziak és a Titán isten közötti háború. Még az eddig biztonságos menedéknek számító Félvér Tábor is sebezhetőnek bizonyul, amikor Kronosz és hadserege megpróbál varázshatárán belülre kerülni. Hogy a támadásnak elejét vegyék, Percy és félisten barátai egy küldetésre indulnak a Labirintusba - a hatalmas, föld alatti világba, ami minden fordulóban újabb vérfagyasztó meglepetést tartogat számukra. kevesebb...
Gyuricza Györgyné véleménye:
Ha pontosan szeretnék fogalmazni nem pont a barátom ajánlotta. A YouTube-on lévő Booktuber-ek ajánlása alapján kezdtem a sorozatba. Elbűvölt! Alig bírtam letenni, annyira hajtott a kíváncsiság, hogy mi történik a hőseinkkel. Rögtön fogok a következő részbe, hogy még többet tudjak a történetről.
Somosi Hanga véleménye:
Nagyi receptes könyve
Rick Riordan könyvek
Végy egy kiló görög mitológiát, majd keverd össze 2 dkg nyers izgalommal. Ezután adj hozzá két tasak humorral. Ha van kedved, bolondítsd meg egy kicsi letehetetlen fűszerkeverékkel. Ezután keverd össze, miközben egyesével dobj bele néhány egyedi szereplőt. Nico-t esetleg kihagyhatod, de ha beleteszed, az sem baj. Hagyd állni, míg kalandos nem lesz, vagy amíg a történet pörgőssége el nem éri a maximumot. Ha ez megtörtént, egy titokzatossággal előre kikent szerelmi szál tepsiben tedd be a riordanstílus generátorba. Állítsd 100% -ra, és hagyd ott fél óráig. Fordulatossággal tálalva igen jó ,,étel˝ mindenkinek.:-)
Farkas Dániel véleménye:
Percy, csata, rohanás a feje után a föld alatt... Ugyanaz, kis változtatással. A tudósos téma kellő és régenvárt frissítésként hatott rám, végre valami kis apróság ami lekötött. Azért ezt is befalltam elég hamar.
Liebich Orsolya véleménye:
Percy ismét egy új tanévet kezd meg, ami természetesen nem lehet nyugodt és felhőtlen, hiszen ismét fel kell vennie a harcot Titán isten seregeivel, miközben egy halandó segítségét is el kell fogadnia, mert a labirintus nem enged :D
Haskó Tünde véleménye:
Annak idején az első kötetet a fiamnak vettem meg, aztán én is elolvastam, hogy tudjunk róla beszélgetni. És utánna nagyon gyorsan megvettem a többi kötetet. Nagyon fordulatos,. a görög mitológiáról érdekes és használható információkat tartalmazó "must read" könyv. A kihívás többek között arra is jó, hogy bvefejezzem végre az egész sorozatot.