ADATLAP
Csillagos éj
Carrie Slayton, a fiatal és tehetséges újságírónő egy chicagói lap társasági rovatának munkatársa, ám a munkájával nem igazán elégedett, így hát elhatározza, hogy felmond. A főnöke azonban nem akarja elengedni, inkább egy igazán izgalmas feladattal bízza meg: készítsen interjút a titokzatos Finn Daltonnal, akinek a zord, ám mégis gyönyörű Alaszkáról szóló bestsellere a könyves toplisták élén áll, és rajongótábora egyre nő.
Carrie feladatát azonban megnehezíti, hogy a férfi kerüli a nyilvánosságot, senki sem tudja, hol lakik, ráadásul egyetlen újságírónak sem ad interjút. Carrie kitartó kutatás után végül rátalál az íróra az alaszkai vadonban. A lányt teljesen elbűvöli a vidék szépsége és nem mellékesen a férfi személyisége is. Minden különbözőségük ellenére mély vonzalom alakul ki kettejük között, és Carrie-nek döntenie kell: ha megírja a cikket, elveszíti Finnt, ha viszont a szívére hallgat, le kell mondania a karrierről.
Debbie Macomber (Angyali segítség) hamisítatlan karácsonyi történetében két nagyon különböző életfelfogású ember egymásra találását, kapcsolatát meséli el a tőle megszokott lírai szenvedéllyel....
Simon Csilla véleménye:
Épp erre volt most szükségem. Egy könnyed, romantikus mese. Egy szerethető vadember, egy ambíciózus, de kedves újságírónő, egy barátságos kutya, némi családi drámával fűszerezve.Az első látásra sok különbözőség ellenére egymásba szerető pár, az északi fény, karácsony. Bár kiszámítható volt a történet alakulása, nem bírtam letenni.
Szatmári Krisztina véleménye:
Ezt a könyvet a borítója miatt választottam, anélkül, hogy elolvastam volna a tartalmát. Fantasztikus volt! Egyszerűen imádtam! Magával ragadó mese Carrie és Finn lassan kibontakozó, ám annál hevesebb szerelméről. Az egyik legjobb karácsonyi történet! Csak ajánlani tudom!
Linkai Virág véleménye:
Panelekből építkező nem túl eredeti mű. Aki egy ilyet elolvasott, nagyjából mindet olvasta... De ha valami kevéssé elgondolkodtató olvasmányra van valakinek szüksége, és kedveli a szerelmi történeteket, amik garantáltan jól végződnek, és amelyekben a férfi sztereotíp módon férfias, a nő pedig "igai nő", akkor ne habozzon, olvassa el! És inkább a csillagok mágikus szerepére, mint a karácsony varázsára számítson.