ADATLAP
Démonmester
...
S H véleménye:
Darren Shannal még 2000. környékén ismerkedtem meg, mikor ajándékba megkaptam a Rémségek cirkuszát. Azonnal a második számú kedvencem lett a Harry Potter után. Mikor megjelent a Démonvilág sorozat először kicsit furcsa volt a vámpírok után, de a második kötettől ugyanolyan hihetetlen sebességgel olvastam ezt is. A Démonmester lassan indul be, felvezeti az egész történetet, bemutatja a 3 főhős egyik tagját és a családot sújtó átkot.
Ifjúsági regényként szerintem erősebb, de még felnőtt fejjel is izgalmas újraolvasni.
Bánk Mária véleménye:
Az van a hátuljára írva a könyvnek, hogy nagyon ijesztő. Valahogy nem ijedtem meg :) A hangulata, sem a leírásai, sem a szörnyei, semmi. Dervish egyedül kedvelhető karakter, Grubbs, a főhős annyira szánalmasan nulla hogy félelmetes. Első Darren Shan könyvem. Mivel ilyen népszerű író, többet vártam tőle. A sakk nekem is unalmas, még jó hogy nem játszották végig az egészet...
Kunics Bea véleménye:
Ifjúsági regény, de felnőtt szemmel nézve is izgalmas és szórakoztató. A démonsorozat első kötete, most a második felénél tartok, a folytatást is csak ajánlani tudom.
Nem bont ki sok karaktert, azok viszont érdekesek és hamar megkedveltem őket. Vész hercegnek pedig van valami külön bája. :) Kedvet kaptam sakkozni.
X D véleménye:
Ez a könyv meg tudott lepni, és ez ritka. Van, amikor már 200 oldallal előre kiszagolok valamit, itt ez nem sikerült. Ezért aztán nem tudtam letenni, még ha egy kicsit unalmasabb rész is következett, muszáj volt továbbolvasnom, annyira érdekelt, hogy mi fog történni a szereplőkkel.