ADATLAP
Döglégy a világ körül
Az ország „fasza gyereke” a maga szókimondó stílusában mesél punkról, hip-hopról, fociról, hokiról, Argentínáról és arról, hogyan keveredett véres tüntetések és rendőri leszámolások közepébe. A Döglégy a világ körül-ből minden kiderül Ganxsta Zolee eddigi pályafutásáról, nőügyeiről, hajmeresztő és szórakoztató kalandjairól és utazásairól, vagyis arról a több mint három évtizedéről, amelyet a szex, drogok és rock ’n’roll világában töltött el....
Vass Péter véleménye:
Letehetetlen könyv. Személy szerint végig nevettem az egészet. A legegyszerűbbnek induló lezsírozott helyzet, ami mindig átcsap a káoszba, de végül mindenki túlél mindent és happy end. Magával ragad a rajongása a foci, hoki és a kedvenc zenekarai iránt, mesébe illő ahogy találkozik bálványaival. Igazi Zoli!!
Fekete Nóra véleménye:
Igeeeeeen! Nagyon jó könyv, Ganxsta Zolee hozta a formáját, ahogy elvárják tőle, s ahogy ő elvárja saját magától. Élvezetes, letehetetlen olvasmány. S a könyv borítójának utolsó mondata bennem is felmerült. "...vajon hogy a vérbe élte túl Zoli a saját életét?"