ADATLAP
DIMILY-trilógia
Amikor a tizenhat éves Eden Munro beleegyezik, hogy a nyarat a rég nem látott apjánál tölti a kaliforniai Santa Monicában, még nem sejti, mi vár rá. Eden szülei elváltak, és az apja új családot alapított. Ezt azt jelenti, hogy Eden találkozik a három mostohatestvérével.
A legidősebb, Tyler Bruce, egy heves természetű, hatalmas egójú problémás kamasz, aki mindenben szöges ellentéte Edennek. A fiatal lány nemsokára egy új élményekkel teli világban találja magát, mert Tyler baráti köre úgy dönt, hogy a szárnyai alá veszi a jövevényt. A legnagyobb rejtélyt Tyler jelenti számára, és minél jobban próbálja megérteni a fiút, annál jobban megtetszik neki. Pedig pont a mostohatestvérébe nem lenne szabad beleszeretnie.
A helyzetet tovább bonyolítja Tyler levakarhatatlan barátnője meg egy srác, aki azonnal szemet vet Edenre. Sok titok, sok hazugság, és rengeteg dráma van a háttérben. Vajon Eden le tudja győzni az érzéseit? És sikerül kiderítenie az igazságot Tylerrel kapcsolatban?...
Kovács Szilvia véleménye:
Szimpi volt nagyon a két főszereplő személyisége. Tiffani is tökéletesen hozta a gonosz boszi szerepét, sok meglepetést nem tudott okozni.
Mondjuk Eden apját időnként nem értettem. Eléggé bunkó módon viselkedik mindenkivel, és rettentően el van szállva, azt hiszi ő a tökéletes pasi. Na hát nagyon nem.
Mindhárom rész élvezhető volt, egyáltalán nem laposodott el a történet a harmadik részre.