ADATLAP
Drága, dolgos Dexter
Amikor éppen nem a miami rendőrség kötelékében dolgozik, Dexter minden rendelkezésre álló szabadidejét barátnőjével, Ritával és annak két tüneményes gyermekével tölti. Sörözik, tévét néz, bújócskázik, és a legjobb úton halad afelé, hogy sorozatgyilkosból ideális családapává váljon. De mennyi időnek kell eltelnie, amíg a benne lakozó Sötét Utas nem kényszeríti Dextert arra, hogy engedje újra szabadon dühödt démonait?

Aztán egy különösen brutális és perverz sorozatgyilkos kezdi szedni az áldozatait Miamiban, akinek a módszerei még magát Dextert is megrémisztik. Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ezt a szörnyeteget csak egy másik szörnyeteg kaphatja el....
Végvári Edina véleménye:
A Dexter-sorozat második darabja. Anno elkezdtem, de valami oknál fogva nem olvastam végig, most pótoltam. A történet (az első részhez hasonlóan) nem okozott csalódást, még mindig érdekes élmény egy érzésektől mentes, embernek látszó sorozatgyilkos szemén keresztül látni a világot, az embereket. Egy brutális, felkavaró bűnügy, hősünkhöz hasonlóan precíz elkövetővel - mi pedig azon drukkolunk, hogy a mi "házi" szörnyünk kerüljön ki győztesen a helyzetből... Lehet, hogy a következő rész is felkerül majd a listára.