ADATLAP
Egy Zizi naplója 2. - Buli van!
Négy buli, két jó barát, egy jóképű srác és a világ legundokabb osztálytársa, aki arra tette fel az életét, hogy Nikki mindennapjait megkeserítse. A kamaszlány sorait olvasva az ember legszívesebben a homlokát csapkodná, hiszen a mi Nikkink a második részben sem lett sem okosabb, sem érettebb. Hála az égnek, pont olyan melegszívű, szerethető és ügyetlenke maradt, mint amilyen TE vagy. Még több ziziség, még több nevetés!...
Gyuricza Györgyné véleménye:
Hát ezt a könyvet az egy nap alatt elolvasható könyvek listájába is tehettem volna. Annyira lendületes, magával ragadó történet. Még így felnőtt fejjel elbűvölt ennek a kislánynak a "naplója". Együtt izgultam vele végig a halloween-i bulit. Nagylányomnak is tetszett a felolvasás, mivel felkeltette érdeklődését a figyelmét a vicces képekkel illusztrált könyv. Már az első kötetét is végig hallgatta. Ajánlom mindenkinek, még a felnőtteknek is. Szerintem a többi részét is el fogom olvasni, bár lehet, hogy csak a könyvkihíváson kívül, mivel nem hiszem, hogy találok rájuk megfelelő kategóriát.
Szijártó Eszter véleménye:
Azért a vicces kategóriába tettem ezt a könyvet, mert konkrétan szakadtam Nikki szerencsétlenségein. Nagyon vidám és aranyos kis könyvsorozat. Egy élmény volt végigolvasni ezeket a könyveket.
Igaz erről nem írtam valami hosszú véleményt, de mindenkinek ajánlom! :)