ADATLAP
Egy nap talán
A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába....
Gálné Török Ágnes véleménye:
Aranyos kis szerelmi történet, ami annyira nem fogott meg, Egy könnyű nyári olvasmánynak megfelelt.
Bodorics Anikó véleménye:
Pár óra alatt elolvastam a könyvet, nem tudtam letenni. Miután több komoly könyvet olvastam, vágytam valami limonádéra. Bár (szerintem) limonádé, abból egy prémium kategória lime-mal és bodzával :) Nagyon tetszett a stílusa, egyszerűen magával ragadott. Emellett az is nagyon jó ötlet, hogy a zenéket meg lehet hallgatni olvasás közben, igazán különleges élmény volt.
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Egy nap alatt nagyon sok minden megváltozhat és ez nem csak a könyvekben,filmekben,de a valós életben is; néha rosszra,viszont jóra is. Ebben a könyvben is ez történt, a címe magáért beszél. Nagyon szeretem Colleen Hoover munkáit,amikor elkezdem olvasni az írásait,nem lehet letenni. Sokáig nem tudtam milyen véleményt írhatnék, mivel ez a könyv is csodálatos az írónőtől,akárcsak a többi... Mindenkinek csak ajánlani tudom. A szereplőket olyan szépen leírta a történettel együtt,mintha én is végig ott lettem volna és végig nézném az egészet.
Zaják Julianna véleménye:
Nagyon szeretem az írónő könyveit. Úgy ír, hogy a történet teljesen beszippant, megszűnik az élet körülöttem… Ez a történet azonban túl tesz mindegyiken! A zene, amely a könyvben megszületett hallgatható is, és újra élheted az olvasottakat.