ADATLAP
Egy szót se szólj!
Rena Olsen nagysikerű pszichológiai thrillerében, melyet a BookPage a 2016-os év regényének jelölt mystery kategóriában, egy fiatal nőnek szembe kell néznie a kétségbeejtő kérdéssel: mi van, ha mindaz, amit életében normálisnak és igaznak gondolt - nem volt az?

Clara Lawsont egy pillanat alatt szakítják ki megszokott életéből, fegyveresek rohanják le az otthonát, ahol férjével lakik. Az utolsó, amit - miközben elhurcolják - férje szájából hallhat: ne mondj nekik semmit!

A fiatal írónő első regénye, mely a nemzetközi gyermekkereskedelem és a prostitúció világát mutatja be, pontosan olyan dühös kiáltás a nők alávetettsége ellen, mint A lány a vonaton vagy Fiona Barton Az özvegy című regénye.

Letehetetlen, rabul ejtő thriller, egy ismeretlen és fékezhetetlenül vad világból....
Tünde véleménye:
Nagyon sokáig nem tudtam eldönteni hogy a főhősnő bűnös vagy áldozat...és vajjon a naívitásnak van e ilyen magas szintje,lehet e ennyire struccpolitikát folytatni. Végig fenntartotta az érdeklődésem, ugyanakkor rettenetes hogy ilyen megtörténhet. Néhol borzongtam,néhol azt gondoltam ilyen nincs néhol meg szántam Clarát amiért ez jutott neki osztályrészül. Thrillerhez sok köze szerintem nincs, inkább drámaként tudom értelmezni annak viszont kiváló. Csak ajánlani tudom.