ADATLAP
Egyszer
még nincs...
Csomai Borbála véleménye:
Szerintem utolsó résznek, ez már kicsit sok volt. Eléggé el lett húzva a történet vége, a sorozat utolsó két részét le lehetett volna sűríteni egy könyvben. Ezektől eltekintve, még mindig nagyon jókat tudtam rajta nevetni (bár Leiner Laura könyveinél ez már megszokott). Örültem, hogy végül mindenki megkapta a boldog befejezést (néha már ez is túlságosan erőltetett volt).
Filetóth Csilla véleménye:
Nem voltam soha nagy Bexi fan szóval a befejező kötetet se vártam olyan nagyon nagy izgalommal. Pedig várhattam volna, a sorozat majdnem legjobb darabja. Hozta a tipikus "fordulatokat", Beki feláldozza magát Márkért aki erről nem tud szóval megharagszik rá és szakítanak, Körte megjegyzi hogy Beki milyen jó gyerek is, Balog balogoskodik (igen ez egy külön ige most), valamint Márk vs Tomi. De ezenkívül nagyon élveztem a könyvet. Külön tetszett Botond karaktere aki most végre kapott valami jelentőséget is. A lezárás pedig ugyan nagyon hepi end volt (mindenki boldog,mindenki imád mindenkit) de teljesen beleillett a sztoriba.
Kohl Dóra véleménye:
Imádtam az egész sorozatot. Nagyon sajnálom, hogy vége lett, de Laura nagyon jól lezárta. A szokásos cselekményszál folyt az elején. Beka és Márk boldogságának vége, Márk haragszik, csajozik, Beka szenved, de tudja, hogy jól döntött. Ez az állapot akkor változott meg, amikor Balogh disznóságai kiderültek. Hihetetlenül vicces jelenetek voltak ebben a kötetben is, mint a begyógyszerezett Körte, a kiadóban gyűjtögető Aszádék…
A Körte Records megalapítása volt az a fordulat, ami végül mindent megoldott. Mindenki együtt van, boldog, és nem kell aggódniuk Balogh és Geri miatt.
A lezáró Wikipédiás rész kicsit pótolta a „következő kötetből” részeket ez előző részekből. Körte és Betty boldogok a gyerekeikkel, Márk és Beka eljegyezték egymást, mindenki boldog, és sikeres, ahogy ezt a BPRP-nál nem lehetett volna elérni.
Kemsei Zsófia véleménye:
Most visszatérek tini koromba és ájuldozni fogok, mert nem tudok mást. Méltán mondhatom, hogy ezúttal se csalódtam Laurában, na meg az előttem lévő olvasókban. Minden értékelés amibe belefutottam igaz volt. Ez lett a legjobb Bexi kötet, bár akadtak viccesebb részek az előző részekben is.
Nagyon sokat nevettem, néha a könnyem is folyt (Békéscsaba :D), de voltak érzékeny pillanatok is, amikor majdnem sírtam.
Nekem csak másodjára esett le, hogy kinek is szólt az Egyszer valójában, és szerintem méltó búcsú és zárás volt.
Köszönjük Laura!
(Na meg kis városunk említését is. Nagykanizsa <3)
Varga Bernadett véleménye:
Végre! Vége! Lányomnak veszem, de előtte kiolvastam :) Szeretem a humorát Leiner Laurának. Néha hangosan röhögtem. Körte és a kompót. Végre minden és mindenki a helyére került. Bexinél csak Rentai Renáta volt szerencsétlenebb...