ADATLAP
Egyszerű és ördögi
Most magától a kettlebell-forradalom kirobbantójától tanulhatod meg, hogyan lehet a leghatékonyabban dolgozni ezzel a rendkívüli eszközzel – ami önmagában felér egy egész edzőteremmel!


Az Egyszerű és Ördögi program…


• kiképez szinte bármire, amit az élet hoz: a zongoracipeléstől kezdve az utcai verekedésig.


• hatására olyan lesz a tested, mint egy harcosé, mert a forma a funkcióhoz alakul.


• fejleszti az erőt, az erő-állóképességet és azt a fajta hajlékonyságot, amely révén bármilyen szabadidős sportot könnyedén tudsz majd űzni – és nem is akárhogyan.


• ha komolyan sportolsz, tökéletes alapot ad a sportspecifikus edzéshez.


• ha komolyan emelsz, erősíteni fog, nem pedig akadályozni.


Az Egyszerű és Ördögi programmal úgy tudod elérni a fentieket, hogy közben rengeteg időd és energiád marad a feladataidra, a munkádra, a sportra és a magánéletedre is.

Az orosz kettlebell legyen veled!


„A manapság divatos szórakoztató, de eredménytelen edzések világában Pavel könyve igazi unikumnak számít. A program egyszerűsége, hatékonysága és keménysége a legjobb Pavel-könyvek közé emeli az Egyszerű és Ördögit, amit az olvasó újra és újra kezébe vesz majd az erő megszerzése útján.”

Lakatos Péter, Master StrongFirst oktató.


„A kettlebell olyan, mint a súlyemelés – tízzel megszorozva. Ha a nyolcvanas évek elején találkoztam volna Pavellel, lehet hogy két aranyat nyertem volna.”

Dennis Koslowski, olimpiai ezüstérmes kötöttfogású birkózó

...
Linkecs Krisztina véleménye:
Mindazoknak tudom ajánlani akik vagy már kettlebelleznek és javítani szeretnének a technikájukon vagy azoknak akik azon gondolkodnak, hogy kettlebellezni szeretnének. könyv összefoglalja, hogy honnan jött ez az edzés forma továbbá azt is, hogy a különböző technikákat hogyan sajátítsuk el sérülések nélkül.