ADATLAP
Elhibázott házasság
A Trükkös házasság után tovább folytatódik a népszerű Milliárdosfeleségek sorozat!

Carina Conte az egyetem elvégzése után Bergamóból az Államokba költözik, hogy besegítsen a bátyjának, Michaelnek, aki Amerika leggyorsabban terjeszkedő pékség-hálózatát irányítja.

Vannak azonban dolgok, amik nem változnak. Carinát a családja továbbra is kislánynak nézi, és meg akarják szabni minden lépését. Ráadásul három bombázó nővére mellett továbbra is ő a rút kiskacsa. Természetesen Max, a vállalat új vezérigazgatója is levegőnek nézi.

Legalábbis a lány szerint. Mert valójában csak arról van szó, hogy Max tudja: Carina tabu. Nem kockáztathatja miatta az állását és a barátságát Michaellal. Ámor azonban szokás szerint fittyet hány az emberek terveire...

Egy konferencián Max és Carina egymásba gabalyodnak. A forró éjszakát követően a hagyománytisztelő olasz család rájuk kényszeríti a házasságot. Maxet teljesen készületlenül éri a dolog, és Carina is dúl-fúl haragjában. Az újdonsült férj hamarosan kénytelen megtapasztalni, hogy a pokol összes ördöge sem ér fel egy olyan nővel, aki nem hajlandó beletörődni a sorsába. ...
Bakos Vivien véleménye:
Hihetetlen milyen gyorsan a végére értem. Bár itt nem látszik a dátumokon, ugyanis nem volt internetem, de alig 6 óra alatt elolvastam az egészet. Sokkal jobban tetszett mint a 2. része a sorozatnak. Imádtam Maxet, Carina sem volt elviselhetetlen karakter, bár nekem néhol már sok volt. Mindenesetre tényleg rettentően gyorsan lehet olvasni ezt a könyvet.
Kovács Szilvia véleménye:
A sorozatból idáig ez a könyv volt a legjobb. Igaz nagy mélységek nem voltak benne, de nem is számítottam rá, tekintve a könyv típusát. Hasonlóan az első két részhez, ez is egy könnyed nyári olvasmány. Ha az ember egy kicsit lazítani akar, a strandon olvasgatni egyet, arra tökéletes. Azért kíváncsi vagyok a 4. részre, mert nem tudom, hogy ebből a sorozatból mit lehet még kihozni.
Varga Ildikó véleménye:
A sorozat harmadik része. Sokkal jobban tetszett a másodiknál, bár a trágárság lehetne benne kevesebb. Az feltűnt, hogy az írónő az erotikus jelenetek leírásánál nem valami kreatív, több motívum feltűnik a Milliárdos feleségek sorozat mind a négy könyvében. Egyébként nekem személy szerint tetszett, többször is el fogom olvasni
Bukovics Réka véleménye:
Igen , nekem is a szürke ötven árnyalata jut eszembe róla, de ugyanakkor az írónő jól forgatja a tollát és engem magával ragadott. Mondhatni kiszámítható a történet végkifejlete, de a macska- egér játék azért magával ragadja az embert.
Csertán Vivien véleménye:
Sok kritikát olvastam erről a könyvről. Szerintem az első kettőhöz képest sokkal jobb, egyre jobbak lesznek az írónő könyvei.

Carina: sokkal közelebb állt hozzám a személyisége mint A vagy M.

Max: totálisan oda voltam érte, tökéletes.

A könyv iszonyatosan tetszett. Ajánlom... 10/9