ADATLAP
Emlékmàs - Életem hihetetlenül igaz története
Arnold életútja rendkívüli, és szintén rendkívül szórakoztató az, ahogyan a maga briliáns módján elmeséli ebben a könyvben.
Egészen mostanáig egyszer sem mesélte el még a saját történetét, a saját szavaival.
Csakis ebben a könyvben olvasható Arnold valódi „emlékmása”....
Pribék Szilvia véleménye:
Schwarzenegger az egyik kedvenc színészem, így alapvető volt, hogy elolvasom a memoárját.
A testépítésről, illetve filmezésről szóló részek érdekesek voltak és tetszettek, a politikai rész már untatott. Nagyon érdekesnek tartottam, hogy pl. a Terminátor első részének forgatásánál olyan apróságokra is figyelnie kellett, hogy odapillantás nélkül rakjon össze egy fegyvert... nem is gondoltam volna :-)
Tiszteletre méltó a kendőzetlen őszintesége.
Rep Alexa véleménye:
A konyvet eredetileg nyukàmnak vettem, de mivel o mindig is nagyon szerette Arnold Schwarzenegger filmjeit igy èn is mindig ott ultem vele a tv elott, ezèrt mikozben o olvasta èn mindig felvettem az asztalròl, ha letette ès igy mondhatni egyszerre olvastuk.
Nagyon èrdekes èletutja van ès jò volt egy kicsit olvasni, hogy mèg kicsiny hazànkkal is kapcsolatba kerult.
Azert is tetszik ez a konyv, mert ez nem egy olyan èletrajz, amit màsok irtak ròla, hanem a sajàt maga àltal àtèlt ès elmesèlt tortènetet tudjuk meg.
Kendozetlenul vàllalja az èletèt ès azt amit tett, megèri elolvasni.
Mesterházi Zsuzsa véleménye:
Meglepően őszinte könyv.Amit eddig róla láthattunk a filmekben valóban csak a felszín volt,a könyvből egy hús-vér,küzdeni tudó embert ismerhetünk meg.Remek a könyv szövegezése,ha ez a színész saját szókincse,akkor irigylésre méltó.Jó könyv.
Dolozim Márta véleménye:
Eddig is szerettem a színészt, de most már az embert is kedvelem...tisztelem. Hihetetlen, hogy mit véghez nem vitt. Kitűzött maga elé egy célt, és addig dolgozott rajta, míg el nem érte, aztán jött a következő, a következő és a következő...
Persze, hibázott is az életében, de ki nem? Fel merte vállalni és ez a lényeg