ADATLAP
Endgame - Toborzás
Imádom letehetetlen :)...
Balogh Viktória véleménye:
Imádom a fantasy-ket, es mikor ajanlottak nem nagyon tetszett. De vegül elolvastam es imádtam. Az író lassan építi fel a "végjátékot". Nem hal meg egyböl 5 ember, hanem történések is vannak benne. Nagyon élveztem a könyvet. És szerencsére még nem halt meg a kedvenc karakterem.
Keresztes Zsuzsa véleménye:
jól időzítették a kiadást, nagy hűhót csaptak körülötte. Alapvetően nem volt rossz, de a folytatást már nem biztos, hogy elolvasnám. kicsit hiányzik, hogy mire megy ki a játék... mi az egész lényege, de gondolom a folytatásból majd az is kiderül.
Ludvig Zsuzsanna véleménye:
Sokáig néztem a borítóját. Nem azért választottam, mert annyira szépek találom, hanem azért, mert még nem találkoztam olyannal, amiben tükröződik minden. Olvasás közben ez olykor zavaró is volt. A történet nem maradt meg bennem túlzottan, a köré szervezett játék jobban érdekelt volna, de arról elég kevés információt sikerült szereznem.
Gyulai Eszter véleménye:
szerelem volt első látásra. mert én elsősorban a borítója alapján nézegetem a könyveket egy könyvesboltban :) megláttam, megtetszett. beleolvastam, kellett. karácsonyra kaptam meg :)

végigolvasva imádatom nem csökkent, csak a "játék" részét nem értem az egésznek, pedig maga az ötlet nekem tetszik. DE az utolsó oldalakat olvasva az a furcsa érzésem lett, hogy ez egy Éhezők viadala... mert még is mi történik itt? fiatalok harcolnak egymás ellen, úgy hogy a legtöbbjük nem is igazán akarja ezt. a Teremtők / Égiek pedig a Kapitólium...