ADATLAP
Esztelen (Esztelenül trilógia 1.)
Kiera és Denny már majd’ két éve járnak. Denny megtestesíti mindazt, amit a lány kíván: gyengéd, kedves, és határtalanul imádja őt. Amikor másik városba költöznek – Denny megkapta álmai állását, Kiera pedig egy kiváló egyetemen tanul tovább –, minden tökéletesnek tűnik. Ám egy nem várt körülmény miatt a párnak el kell válnia.

A magányos, zavart, vigasztalan Kiera a helyi rocksztárban, Kellan Kyle-ban lel támaszra. Eleinte csupán barátként tekint Kellanra, ám a lány magányosságának mélyülésével a kapcsolatuk is egyre elmélyültebbé válik.

Egy este azonban minden megváltozik, és többé már egyikük sem lesz ugyanaz az ember…...
Süveges-Kuzma Enikő véleménye:
Eleinte féltem a szerelmi háromszögtől, hogy mennyire használja ki egyik a másikat. Imádtam Kellan bandáját a sokféle figurával. Dennyt kevésbé, bár ő is szerethető alak. Kiera naivságától időnként falba tudtam volna verni a fejem, de ő sem okozott csalódást.
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Az 1.rész nagyon hullámzó élményt nyújtott,vagy olyan izgalmas volt hogy nem bítram letenni vagy átment halál unalmasba amin alig bírtam magam átszenvedni.A 2. rész már sokkal jobban tetszett,bár itt is voltak olyan részek amit,ha az írónő kihagy nem nagy veszteség lett volna.A 3. részt viszont imádtam.Faltam a sorokat.Igazán izgalmassá és eseménydúsra sikeredett.A két főszereplő Kiera és Kellan hatalmas jellemfejlődésen mennek kersztül.A lány aki valljuk be az 1. részben még egy döntésképtelen hisztis picsa és a fiú aki hiába egy dögös"Rock isten" mégis bizonytalan és szeretetéhes.A 3.rész végére a szórakoztatóipar kemény világában is képes egy bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat kialakítására.Nagyon megszerettem őket.
Fekete Éva véleménye:
Az első rész nagyon izgalmas volt, tetszettek a fordulatok, tetszett, hogy Kiera vívódásait jól érzékeltette az író... A második rész az elsőhöz képest kicsit vontatottabbnak tűnt, legalábbis az elején, de aztán beindult... A harmadik újra jó volt, itt jöttek ki leginkább a személyiségek, megszerettem Griffin-t, ismét kitűnt Denny nagyvonalúsága, szerethetősége, megbízhatósága; a két főszereplő pedig... <3 <3
Réthy Magdolna Stefánia véleménye:
Egy szerelmi háromszögről szól, a férfi karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva. A főszereplőnőn Kiera-n nem mondom, hogy néha nem fogtam a fejem, elég éretlen sok mindenben, de ő fog a trilógiában a legtöbbet fejlődni. Jól bemutatja az író, hogy mi zajlik le lélekben ilyenkor mind a három félben. Denny egy nagyon szerethető karakter és végig ilyen is marad, nem torzul a karaktere. Kellan igazi szenvedélyes művész lélek, nagyon szerettem mind a két fiút. A mellék karakterek is nagyon tetszettek, a banda pedig (főleg Griffin) nagyon vicces helyzeteket teremt.