ADATLAP
Ez vagyok / Drew története/
Nincs szükségem kapcsolatra. Enyém a Hux, egy dekadens klub, ahol tetszésem szerint minden komisz vágyamat csillapíthatom. Elveszem a gyönyört, és adok is - korlátozások nélkül. Így, amikor Raya Rivers tér be hozzám, s egy rideg, érzelemmentes, mocskos férfit kér, nos... nálam jobban senki nem éli ki bűnös szenvedélyét.

Raya azonban más. Sebezhető. Valami mély bánatot hordoz, amely keresztülmegy az összes gondosan felépített falamon, és megmagyarázhatatlan módon gondoskodásra késztet. Most a gondoskodás irányít. A jég átadta helyét a tűzforró szükségnek.

Rayának azonban fogalma sincs a másik életemről - a való életemről. Egy elragadó kislány apja vagyok. A két világom egy szupernóva erejével készül összecsapni. Ha Raya egyszer megtudja az igazat, képes lesz elfogadni mindazt, aki vagyok?
...
Szalai Adél véleménye:
Hááát tucat könyv, a Szürke 50 után mindenki megpróbálkozik ezzel a kemény férfi vagyok nem lehetek szerelmes egyetlen nőbe se, lekötözöm, nem láthat, leláncolom, kifeszítem a lábát bilincs....stb témával, csak spékel hozzá még egy sztorit. Nincs ezzel semmi baj, csak már nem nagyon tudnak újat írni..... Itt most egy kislány jön a képbe, a pasi kislánya akit nem mer bevallani a nőnek, de egy nappal előtte még nagyon rideg és "Én irányítom a világot Baby" volt az élete.....bla bla. De! Minden férfi életében jöjjön el az a nő, akiért képes megváltozni, szeretni, és ki is mutatni.