ADATLAP
Falling Into You – Zuhanok beléd
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Kyle volt az első igaz szerelmem, az első minden értelemben. Aztán egy viharos augusztusi éjjelen ő meghalt, és vele halt az is, aki akkor voltam. Colton nem arra tanított meg, hogy hogyan éljek. Nem gyógyította meg a fájdalmam. Nem hozta rendbe. Arra tanított, hogyan viseljem el. Hogy hogyan éljem meg. És végül hogyan engedjem el.
Nell Hawthorne szerelmes Kyle Calloway-be, aki a legjobb barátja, amióta csak az eszét tudja. Ifjú szerelmük elpusztíthatatlan, az élet csupa ígéret számukra. Aztán egy éjszaka Kyle meghal egy tragikus balesetben, Nell pedig egy életre megváltozik.

A temetésen ismeri meg Kyle bátyját, Coltont. Mindketten küszködve próbálnak továbblépni az életükben, amennyire tőlük telik. Évekkel később újra találkoznak New Yorkban, és Colton rájön, hogy Nell valójában sosem tette túl magát Kyle halálán. Úgy tűnik, a lány mélyen gyökerező fájdalmat, súlyos bűntudatot hordoz, magát hibáztatja a történtekért. Colton tudja, hogy nem volna szabad beleavatkoznia, de nem bír magával. Egyiküknek sem könnyű megbízni a másikban, és mindkettejüknek megvannak a maguk démonai. Együtt megtanulják, mi a fájdalom célja, mit jelent a gyógyulás, és mennyire fontos a megbocsátás....
Járfás Vivien véleménye:
A történet egy folyamatos tragédiasorozat, ami normális esetben rendkívül zavaró lehetne... DE annyira jól lett megírva, és annyira átérezhető minden egyes sora, hogy egy pillanatig sem esünk ki a történetből. Bátran merném ajánlani, ha valaki romantikust akar olvasni.
Járfás Vivien véleménye:
A történet egy folyamatos tragédiasorozat, ami normális esetben rendkívül zavaró lehetne... DE annyira jól lett megírva, és annyira átérezhető minden egyes sora, hogy egy pillanatig sem esünk ki a történetből. Bátran merném ajánlani, ha valaki romantikust akar olvasni.
Bakos Vivien véleménye:
Engem nem vett meg ez a könyv. Számomra minden érzelem csak az agyamig jutott el, s a szívemig nem. Egyszerűen láttam és tudtam mit szeretne a szerző kiadni a kezei közül, leírva, de nem jött át kb semmi. Egyedül a baba elvesztése volt, ami megríkatott, ugyanis ezt senkinek nem kívánnám, bár a többit sem, amit a könyv taglal. Mégis, az volt az a pont, amikor eltört a mécses.
Galambos Réta véleménye:
Engem sajnos nem talált meg ez a könyv. Sok benne az erotika, még nem is ez volt az, ami miatt nem tetszett, bár leszögezném, hogy elég részletekbe hajló erotikus jelenetek vannak a könyvben. Igazából az egész nem volt nekem hihető, a temetésen lezajlott résztől kezdve, ami az egész könyv kb. Ahogy kialakul közöttük a kapcsolat, igazából még nem is Colton részéről, mert az még a kevésbé zavaró úgymond, de Nell, a szerelme temetésén kezd el vonzalmat érezni bárki iránt? És azzal le van rendezve, hogy jajj mi van velem, most bűntudatom van? És ahogy Nell nem képes feldolgozni a tragédiát, az a szüleinek fel sem tűnik? Aztán két év múlva csak úgy semmi hello-szia nélkül, újra csettintésszerűen egymásba zúgnak? Nem igazán látom reálisnak.