ADATLAP
Fehér esküvő
Erre a napra vártak.
Ez lesz-e a nap, amelyen valóra válnak álmaik?
Bel, egy csokoládédinasztia örökösnője az álomesküvőjét tervezgeti élete szerelmével, Richarddal, amikor bekövetkezik a katasztrófa, és az addig hibátlannak hitt világ darabokra hullik körülötte.
A fagylaltszalon-tulajdonos Violet arra készül, hogy örök hűséget fogadjon Glynnek, akit már réges-rég nem szeret, ám mégsem képes kimondani a rövidke mondatot: „már nem akarok a feleséged lenni.”
A mindent önerőből elérő üzletasszony, Max úgy tervezi, hogy a házasságkötő teremben mondja ki a boldogító igent jóképű vőlegényének, Stuartnak, de ahogy közeleg a nagy nap, egyre jobban magával ragadja a régi ábránd: a bazi nagy lagzi és annak mesébe illő kellékei.
Mindhárom nő a Fehér Esküvő menyasszonyiruha-szalonban keresi a tökéletes alkalomhoz leginkább illő, megfelelő kellékeket. A szalon tulajdonosa, Freya a garancia arra, hogy a kiválasztott ruha meghozza majd nekik az áhított boldogságot, bár közel sem biztos, hogy úgy, ahogy eredetileg eltervezték......
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Az írónőtől ez az első könyv,amit elolvastam és nem csalódtam egyáltalán. Sok mindenkitől hallottam,hogy jó történet és igazuk volt. Az eleje kicsit lassan indult,de aztán alig tudtam letenni. Jó volt,hogy három különböző szereplőről szól,mégis a végén egybe kapcsolódik az egész. Inkább komoly történet,mint vicces,bár voltak nagyon jó pillanatok.
véleménye:
Három nő esküvőjének meséje. A három esküvő közül egyik sem végződik jól, de ezt a történet során már lehet sejteni előre. Aztán mindhárom nő megismerkedik az igazi szeremmel, és happy end. Viszonylag kiszámítható a cselekmény, mégis jó volt olvasni, van valami friss, üde az író történetvezetésében.
Zsuzsanna Volford véleménye:
Érdekes történet arról, hogy hogyan választunk magunknak társat, remélhetőleg egy örök életre, azután mi történik, amikor már ott tartunk, hogy az életünket is összekötnénk, és milyen nehéz döntések kellenek ahhoz, hogy a saját boldogságunkat helyezzük előtérbe.
Szabó Rebeka véleménye:
Nagyon tetszett. Nem az a tipikus, habkönnyű, „rózsaszínfelhős” romantikus regény, hanem felvet nagyon nehéz kérdéseket az élettel és a szerelemmel kapcsolatban. Bár a végkifejlet előre megjósolható, mégis van benne egy-két olyan csavar, ahol bizony tövig rágtam a körmömet. Az elején kicsit nehezen álltam neki, de miután beindult a történet, nem bírtam letenni. Tetszett az is, hogy bár több szálon fut a cselekmény, a végén mégis összefonódik. Az írónőtől ez volt az első könyvem, és azt hiszem nem is az utolsó. :)
Geréby Zsuzsanna véleménye:
Könnyed kikapcsolódás, előre tudható végkifejlettel. De ez nem baj, hiszen olvasás közben lehet jókat nevetni, a világ és saját bajainkról elfelejtkezni. Pont ezért szeretem az ilyen könyveket.
Székely Ágnes véleménye:
Imádom az írónőt, történeteivel ki tudok kapcsolni. Most sem kellett csalódnom. Mindhárom cselekményszál izgalmas, érdekes, fordulatokban gazdag. A szereplők jellemei jól kidolgozottak, az életük hétköznapi problémákkal teli, de mégis tele váratlan eseményekkel – természetesen az írónő vicces, szókimondó stílusában. Lányregénynek kiváló.
Csomós Mária véleménye:
Úgy veszem észre Milly Johnson könyvei egyre komolyodnak. Az első fordulatos volt, s telis tele humoros szituációval.Persze az alapállapot most sem változik, az írónő nem hagyja, hogy hősnői elkövessék életük legnagyobb baklövését, még akkor sem, ha ez saját gyöngeségük, esetleg látszólagos rongyrázási hajlamuk következménye lenne.
Három menyasszony, három tervbe vett esküvő, s a végén három boldog fiatal nő. A legszomorúbb dolgok talán Violettel történnek,de annyira jó, hogy mindenkiélete megoldódik. Mondom,ez már nem a felhőtlen kikapcsolódás regénye volt, bár a rosszak itt is elnyerik méltó büntetésüket, egyedül talán Stuart nem, bár talán kérdéses, Ő mennyire is volt igazán rossz.
Remélem, azért a következő könyvön megint többet tudok nevetni majd.
Pencz Bernadett véleménye:
Hát, mit mondjak, egyrészt örülök, hogy a végére értem, másrészt örülök, hogy minden jó, ha jó a vége. :)

És ahogy igaz, hogy mindenki megtalálja a saját 'ruháját', vagy akár zsák a foltját. :)
Egy dolog azért bosszantott, Max viselkedése Stuart-tal szemben. Ez a 'cigány esküvősdi' egy borzalom és eltúlzott idiótaság volt. Olvasni is sok volt, már alig bírtam magam elé képzelni a temérdek giccset. Luke-ról hamar sejtettem, hogy ő lesz az igazi Max-nek.

Tetszett Faye karaktere nagyon és a meleg szívű apáé, Trevoré.
Szabóné Kicska Mónika véleménye:
Szeretem Milly Johnson könyveit, azért is mert az én korosztályomról ír. Ez a kötet is tetszett, bár lehetett tudni a végét, mint minden romantikus könyvnél, izgalmas volt végigkövetni a főszereplők életét. Érdekes volt látni, hogy mennyire nem látják a kapcsolat helyes irányát a szereplők, bár kívülről nézve minden világos volt. Sokszor van így az életben is. Annyira belesüllyedünk a dolgokba, hogy azt sem vesszük észre, ami a szemünk előtt van…
Illés Maria-Dominique véleménye:
Milly Johnson könyveit imádom. Ezt a könyvet múlt héten olvastam el a tengerparton. Csajos, vidám, vicces. Elgondolkodtató is. Igazi tiszta szerelmeket mutat be a könyv és megmutatja azt, hogy érdemes várni a jobbra...a legjobbra!
Bankó Sarolta véleménye:
Nem szokványos esküvői előkészületekbe csöppenünk bele a könyv oldalain, három menyasszony, három vőlegény, de tulajdonképpen senki sem boldog igazán. Már az elején érződik, hogy valami nincs rendjén egyik pár között sem. De a vége természetesen happy end :). Tetszett, jó volt olvasni, jókat derültem rajta.
Zaják Julianna véleménye:
Három lány esküvőjéről, kapcsolatáról szól a történet, nagyon sok csavarral. Elhamarkodottan könnyű, nyári olvasmánynak mondanám, de nem teljesen az! Milly Johnson könyveiben, a romantikus elemek között, mindig megbújik valamilyen súlyos probléma, ebben a történetben az érzelmi zsarolás, a társ manipulálása.
Petruska Hédi véleménye:
Milly Johnsontól már több könyvet is olvastam, de mind közül ez tetszett a legkevésbé. A szöveg gyakran profán, a kedves cím ellenére nem egy esküvői történetet olvashatunk, hanem három nő vergődésének kifordított szerelmi történetét. Nálam különösen Max erőlködése verte ki a biztosítékot. A happy end borítékolható, de a sok szál mellett sehogyan sem tud odáig fejlődni a történet, hogy legalább egy kicsit valósághű legyen. Ami tetszett a könyvben az Freya egész karaktere és a hivatása.
Benkő Adrienn véleménye:
Az első könyv, amit az írónőtől olvastam. Bár eléggé borítékolható volt a főbb szál, hogy ki kinek a párja lesz a végén, azért a cselekmény elég fordulatos volt ahhoz, hogy okozzon meglepetéseket is.A több mint 500 oldal kategóriában mindenképpen ilyen könnyed, haladós könyvet szerettem volna, hogy tartani tudjam a tempót és nem is csalódtam. És hát melyik lány ne olvasna szívesen egy esküvős könyvet. Nekem tetszett.
véleménye:
Az első könyv, amit az írónőtől olvastam. Bár eléggé borítékolható volt a főbb szál, hogy ki kinek a párja lesz a végén, azért a cselekmény elég fordulatos volt ahhoz, hogy okozzon meglepetéseket is.A több mint 500 oldal kategóriában mindenképpen ilyen könnyed, haladós könyvet szerettem volna, hogy tartani tudjam a tempót és nem is csalódtam. És hát melyik lány ne olvasna szívesen egy esküvős könyvet. Nekem tetszett.
Bujna Julia véleménye:
Egy igazán humoros, romantikus könyv, tele fordulatokkal. A történet könnyen magával ragadott, így sajnos elég hamar sikerült elolvasnom a könyvet. A vége természetesen boldogság, ám mivel nem a megszokott módon jutunk el idáig, úgy gondolom könnyed, kellemes kikapcsolódást nyújt az olvasónak.
Takács Eszter véleménye:
Egy könnyed, romantikus könyv, tele humorral, csalódással, reménnyel, félelemmel, azon dolgokkal, amikkel mi is megküzdünk nap mint nap. Főleg akkor, mikor életünk egy nagy változás előtt van. Ha mindig az esküvői ruhaboltok előtt ragadsz le a leghosszabban és már többször nekiálltál megszervezni az esküvődet, akkor ez a könyv Neked való és imádni fogod! :D
Héder Anita Bianka véleménye:
Könnyed délutáni olvasmány.