ADATLAP
Fejben dől el?
„Minden fejben dől el!” – szokták mondani. Talán egyetértünk ezzel, de az is lehet, hogy némi ingerültséget kelt bennünk ez a mondat, annyiszor hallhattuk az elmúlt évek során olyan értelmezésben, hogy elegendő „pozitívan gondolkodni”, s önmagában ettől majd jól mennek a dolgok. Az élet minden bizonnyal nem ennyire egyszerű, s ha ezt már magunk is megtapasztaltuk néhány alkalommal, akkor fenntartásokkal fogadhatjuk a hasonló kijelentéseket....
Benkő Ella véleménye:
Nagy kedvencem Bagdy Emőke, ha tehetem az előadásait is személyesen meghallgatom. Szeretem, hogy nagyon érthetően fogalmaz és a finom humorát is kedvelem. Ebben a könyvben a többi írás is érdekes, hiszen a másik három szerző más szemszögből ír ugyan arról a témáról. Örülök, hogy olvashattam őket.
Linkecs Krisztina véleménye:
Egy igazán jó könyv melyet egy nap alatt is el lehet olvasni. Érdekesen fogalmaztak meg bizonyos dolgokat az írok melyekkel lehet én vitatkoznék.De emellett úgy gondolom, hogy ez egy jó könyv olyannak aki össze akarja szedni magát, hogy hogyan is kezdje de annak is aki csak változtatni szeretne valamin és hogy azt hogyan kezdje el, mik legyenek melyekre oda figyeljen s mik azok amikre nem. Nem egy útmutató, de lépést add arra hogyan változtassunk.