ADATLAP
Fekete bárány – The Dark Divine
Grace Divine – a helyi lelkész lánya – mindig is tudta, hogy valami rettenetes történt azon az éjszakán, mikor Daniel Kalbi eltűnt, bátyja, Jude pedig vérbe fagyva tért haza.
Most, hogy Daniel visszajött, Grace-nek választania kell iránta érzett növekvő vonzalma és bátyjához való hűsége között.
Ahogy Grace közelebb kerül Danielhez, megtudja az igazságot arról a rejtélyes éjszakáról és arról, hogyan mentse meg szeretteit, ám ezért talán legféltettebb kincsével kell fizetnie: a lelki üdvével....
Békés Nikolett véleménye:
A farkasokról szóló történetek valamiért, mindig különlegesek a számomra.
Első kötet: Grace Divine a név, amit egyszerre utálok és szeretek.
Nem volt egyszerű azonosulni a hölggyel, de esküszöm nagyon igyekeztem..
A könyvet még jó pár évvel ezelőtt kinéztem magamnak, az évek alatt begyűjtöttem,- jó szokásomhoz hívem – az összes részét, de nem került a kezeim közé.
Most, hogy túl vagyok az első részen, már igen csak bánom, hogy eddig nem foglalkoztam vele.
Első kötethez képest nagyon szépen kidolgozott, izgalmas cselekmény szálal ellátott történetet kaptam.
A főhősnő, igen néha az agyamra ment, de a végére nagyon összeszedte magát.
A család többi tagja érdekes volt, de szerethető és számomra egy igen erős függővéget hagyott.
Második kötet: Az első rész tetszett és bár kedvenceim közé került, nem gondoltam volna, hogy a második rész ilyen lesz.
Elképesztően izgalmas, fordulatokban gazdag, csodálatos világgal és cselekmény szálal ellátott folytatást kaptam.
Még jobban beleitta magát a lelkembe, mint az előző kötet.
És itt végre Grace sem idegesített, sőt mi több teljesen azonosultam vele.
A záró kötet hozta a megszokott színvonalat. Nagyon tetszett.
Végig izgalmas, fordulatokban gazdag és a végén igen csak meglepődtem.
Grace egy nagyszerű főhős. Minden döntését megtudtam érteni, vele gondolkodtam, lélegeztem, sírtam, dühöngtem, ütöttem ha kell és szerettem.
Úgy gondolom ez a trilógia egy hatalmas nagy kedvenc lett és még sokszor elő fogom venni.
Bokor Kitti véleménye:
Nagyon meg tetszett a borítója és érdekel ez a vérfarkasos story,úgyhogy gondoltam elolvasom. De sajnos rá kellett jönnöm,hogy több része van és eddig még nem bírtam azokat is elolvasni. Végül is nem rossz bár néha egy kicsit idegesítő Grace és egy kicsit fura nekem ilyen vallásos dolgokat olvasni egy ilyen könyvben
Márton Réka véleménye:
A borítója tetszett meg nagyon és meg persze ott volt a tesóm polcán. Aztán elkeztem olvasni, de majdnem abba hagytam amikor megtudtam hogy a csávónak Daniel a neve, mert hát nem nagyon kedvelem az olyan nevü könyvszereplőket! De azért tovább olvastam éss egész jó könyv volt. Kicsit kiszámítható volt, de jó.
Gelencsér Tünde véleménye:
Újra egy olyan könyv, aminek az olvasása közben jöttem rá, hogy több részes... Ennek ellenére folytattam az olvasást, és nem volt rossz könyv.
Új szemszögből közelíti meg a vérfarkas sztorit, nem mondom, hogy a legjobban, amit olvastam, de érdekesen. Mondjuk sajnos,a következő két rész tartalmának az elolvasásával nagyjából lelőttem az összes poént, nem volt nagy szám kb semmi amit olvastam utána. Inkább fiataloknak ajánlanám. Nekem kicsit már sok az ilyen történetekből, de azért egyszer- egyszer elolvasható. Biztosan elolvasom majd a következő két részt is, mert kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle.