ADATLAP
Felnőni ​kiábrándító
Úgy ​​érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítésen keresztül előremozdítani a karrieredet? A felnőttség olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, állj odébb!

Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézenfogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi ihletésűek! Cseppet sem azok!

A Felnőni kiábrándító a rajongók kedvenc képsorait tartalmazza tucatnyi új képregény mellett, amelyek csak ebben a kötetben olvashatóak. Sarah őszintesége, az olyan témáknál, mint pl. testkép, öntudat, introvertáltság, személyes kapcsolatok, és a melltartó-mosás gyakorisága, képregényeit elképesztően viccessé varázsolják – amellett, hogy mindenki magára ismerhet bennük.

Sarah munkásságát csak a Facebookon több, mint egy millióan követik, e könyv megjelenésekor a magyar rajongótábor, a Doodle Time Magyarul pedig kis híján harmincötezer rajongót tudhat magáénak!...
Kovács Szilvia véleménye:
Ez a konyvecske telitalalat! Annyira de annyira vicces es igaz! Nagyon sokszor magamra ismertem benne. :D Sokszor hangosan kacagtam olvasás közben. Ha valaki egy igazi kikapcsolós könyvre vágyik, akkor csak ajánlani tudom.
Semegi Ágnes véleménye:
Tele van ez a könyvecske iróniával és éleslátással, legyen szó magunkról vagy a világról. Sokszor magamra ismertem (szerencsére nem mindig), nem árt tudni, hogy nem vagyok egyedül a "kretén" problémáimmal :P
Nagyon jól szórakoztam, lányok számára kötelező olvasmánnyá tenném, mert ez a könyv egyértelműen nőknek szól! Kár, hogy ilyen rövid.
Krolopp Judit véleménye:
A gyerekeim vették ki a könyvtárból, nagyokat nevettek rajta, így került az én kezembe. Kedves, vicces, sokszor nagyon találó. És ami a legfontosabb, képregény - ebben a kategóriában nehezen találtam olvasnivalót.
Névte Lenke véleménye:
Nagyon tetszett ez a kis könyv, örülök hogy beszereztem. :) Pár képet láttam már korábban a neten, de ettől még élvezhető volt az egész kötet. Magára ismerhet a nagy részében az ember. Rég nevettem már ennyit. Szívből ajánlanám minden könyvmolynak, biztos jókedv borongós napokra.