ADATLAP
Felnőni kiábrándító
Úgy érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítéssel előremozdítani a karrieredet? A felnőttkor olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, tedd le ezt a könyvet.

Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézen fogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi mű. De tényleg!

A Felnőni kiábrándító a rajongók kedvenc képsorait tartalmazza tucatnyi új képregény mellett, amelyek csak ebben a kötetben olvashatóak. A képregény olyan fontos problémákat feszeget, mint például a testkép, az öntudat, introvertáltság, személyes kapcsolatok és a melltartó-mosás gyakorisága, és ezeket Sarah letisztult őszintesége varázsolja elképesztően viccessé amellett, hogy mindenki magára ismerhet bennük...
Kapitány Zita véleménye:
Minden egyes kockaban mintha sajat magamat lattam volna :-DD Nagyon jokat nevettem rajta. Nagyon rovid, hamar ki lehet olvasni, lassan nem igazan lehet olvasni, mert olvastatja folyamatosan magat. Ajanlom azoknak, akik nem szeretnek olvasni :-)
Réka Babarczi véleménye:
Aranyos kis könnyed olvasmány volt, a kategóriához direkt egy nem szokványos képregény könyvet választottam. Néhány képkockán felnevettem, mert tökéletesen telibe találta a felnőttkor nehézségét és szépségét. A legjobb a csipkemelltartó, a gimnáziumi osztálytársakkal való találkozás, vagy hogy milyen könnyen esünk szerelembe egyetlen kérdéstől...Negyedórányi mosoly.